Наталя Могилевська розповіла, чому не танцюватиме з Владом Ямою

Танці з зірками

Співачка розповіла, як проходять тренування перед стартом проекту.

Поділитися:

27 серпня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться грандіозна прем'єра оновленого проекту Танці з зірками.

Співачка Наталя Могилевська, учасниця легендарної пари №8, яка запам'яталася телеглядачам з першого сезону проекту, ексклюзивно для Теленедели розповіла, чому не танцюватиме з Владом Ямою, як проходять тренування перед стартом проекту і якої дієти щодня дотримується зірка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танці з зірками 1 випуск онлайн – прямий ефір 27.08.2017

«Перш ніж прийняти рішення про участь в проекті я запросила тренера з бальних танців, який спочатку змушував мене просто згадувати танцювальні кроки. Я чекала, коли ж він дозволить мені стати з ним в пару. Моє тіло тремтіло, я розплакалася. Ми кружляли в приголомшливому, неймовірно красивому вальсі під музику Чайковського, і мене переповнювали почуття. В той момент зрозуміла, як сильно люблю танцювати і як сильно мріяла, щоб це знову сталося. І нехай була в жахливій фізичній формі, і неможливо було повірити, що з плюс 10 кілограмами і неслухняними ногами вийду на паркет, я вирішила, що зроблю це в будь-якому випадку», - розповідає Наталя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з професійних танцівників складе пару зіркам на паркеті?

Цікаво, що глядачі могли побачити співачку в проекті Танці з зіркамиСтало відомо ім'я ведучої першого ефіру «Танців з зірками» в ролі судді, але вона обрала улюблений паркет, а не комфортне крісло члена журі.

«Мені запропонували місце в журі, і це четверте крісло залишиться вільним. Оскільки я вирішила, що хочу, можу і люблю танцювати. Що зможу це зробити через стільки років. І це величезний виклик самій собі. Влад прекрасний тренер і він вирішив, що пов'яже своє життя з тренерською роботою. Я буду танцювати з іншим партнером- поділилася співачка».

Як виявилося, перед прем'єрою проекту зірка щодня проводить 12 годин на репетиційній залі, відточуючи танцювальні па:

Я хотіла перший танець почати зі шпагату, але надірвала зв'язку на репетиції. Лікарі кажуть, що, якщо я таки ризикну, справа закінчиться гіпсом. Але все одно продовжую потроху розтягуватися і вірю, що мені вдасться домогтися свого.

Окрім того, Наталя поділилася з читачами Теленедели секретами здорового харчування, завдяки яким їй вдалося повернути чудову фізичну форму:

«Якщо я в Києві, у мене завжди з собою маленька сумка-холодильник, а в ній - харчування на весь день, за винятком сніданку та вечері - вранці і ввечері я їм вдома. Основний принцип харчування - вуглеводи з овочами і фруктами в першій половині дня, білки з овочами - в другій. Після обіду у мене жорсткі правила, порушувати їх не можна. Всі порції - по 250-300 грамів. Якщо не пропускати прийоми їжі (особливо це стосується другого сніданку і полудня), ти весь час ситий, щасливий, задоволений. І сил предостатньо. Якщо не встигаю поїсти, роблю легкий перекус - у мене завжди з собою фрукти і горіхи. Тоді ввечері не відчуваю голоду. Про солодкі напої та іншу хімію я давно забула. Якщо хочеться шоколаду, можна трохи, але тільки вранці. А за 3-4 години до сну краще взагалі нічого не їсти».

Нагадаємо, суддями проекту Танці з зірками стане улюбленець публіки і тренер Голос.Діти-4 MONATIK, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар та професійний хореограф Влад Яма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо ім'я ведучої першого ефіру «Танців з зірками»

На головний паркет країни в якості зіркових учасників вийдуть: співачка Наталя Могилевська, український шоумен Олександр СкічкоЯк Олександр Скічко поєднує підготовку до весілля з репетиціями «Танців з зірками», ведучий тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров, співачка і тренер Голос.Діти-4 Надя Дорофеєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталія Холоденко, співачка Камалія, «суперблондинка» Оля Полякова, актор і учасник Ліги Сміху Юрій Ткач і співак і тренер Голосу країни-7 Сергій Бабкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов розповів, як святкує день народження і чим його дивує син

Новини по темі