Юрій Ткач зізнався, за кого вболіватиме у фіналі Танців з зірками

Танці з зірками

Також комік розповів, яким танцям планує вчитися надалі.

Поделиться:

Цієї неділі на телеканалі 1+1 відбувся півфінал легендарного оновленого проекту Танці з зірками, за результатами якого до фіналу проекту потрапили Надя Дорофєєва та Євген Кот, Наталія МогилевськаМогилевська прокоментувала конкуренцію з Дорофєєвою та Ігор Кузьменко, а також Ахтем Сеітаблаєв та Олена Шоптенко. Тим часом Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова залишили проект, отримавшинайменшу кількість балів від суддівської трійки та глядачів.

Юрій Ткач розповів, що Танці з зірками докорінно змінили його життя: артист планує продовжити заняття танцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач зізнався, на скільки кілограмів схуднув завдяки танцям

«На проекті я передусім знайшов багато друзів. До речі, і моя маленька донечка Ліза також: вона стала справжньою подружкою Катерини Кухар. Катя навіть запросила Лізу до себе на спектакль. Я планую і надалі продовжувати займатись танцями. Мені дуже подобається стиль хіп-хоп. Можливо, куплю собі круті кросівки та піду розривати танцпол», - розповів Юрій Ткач на онлайні Tochka.net.

Також Юрій Ткач зізнався, за кого буде вболівати у фіналі:

Я вважаю, що всі пари, які дійшли до фіналу є найсильнішими. Але особисто ми з Ілоною будемо вболівати та відправляти смс за приму та ферзя Танців з зірками, як я їх називаю, Ахтема Сеітаблаєва та Олену Шоптенко, - поділився комік.

Цікаво, що після того, як артист залишив проект, першою зі словами підтримки йому зателефонувала Камалія: «Ми спілкувалися без перестану впродовж 30 хвилин, я навіть пропустив усі збори та слова підтримки».

Тим часом на телеканалі 1+1 триває показ нового гумористично-розважального україномовного шоу від студії Квартал 95 та Drive Production Ігри приколів, у якому 11 акторів, зірок Ліги сміху, грають веселі скетчі:

«Ігри приколів – це дуже авантюрна штука. У цей проект ми всі вклали не тільки душу, але багато часу, який вимірюється у роках, які кожен учасник прожив у гуморі. В рамках Ігор приколів ми розкриваємо побутові, культурні, політичні та соціальні теми, які знайомі і зрозумілі абсолютно всім. Ви знаєте, у такі важкі часи важливо не опускати руки та дивитись на непросту реальність, як на своєрідні «ігри приколів», – сказав Юрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Ткач провів екскурсію за лаштунки проекту Ігри приколів (відео)

Зазначимо, що впродовж цього тижня глядачі зможуть голосувати за свої улюблені пари, таким чином наближаючи їх до перемоги у Танцях з зірками. Максимальна кількість смс та телефонних дзвінків з одного номеру телефону – 50.

Дивіться суперфінал оновлених Танців з зірками 29 жовтня о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новости по теме