Наталія Островська розсекретила ім'я донечки

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Наталія Островська розсекретила ім'я донечки

Ведуча Наталя Островська розповіла, яке ім'я дали донечці.

Поделиться:

Ведуча 1+1 Марафон і ТСН Наталя Островська  на своїй сторінці в інстаграм написала допис, у якому розсекретила ім'я своєї донечки. Нагадаємо, раніше ведуча привідкрила таємницю та повідомила, що перша літера імені - А. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Островська про пологи: "Коли народжувала донечку, в цей день ППО збили всі шахеди на підльоті до Києва"

"Знайомтесь. Островська Аґата Богданівна. Імʼя з давньою історією, походить від грецького «agathos», перекладають як «хороша», «добра». За православним календарем іменини Аґати - 11 листопада. Ми орієнтувались на цю дату. Донечка народилась 17 листопада, але вирішили не відмовлятись від цього імʼя. Їй підходить і нам подобається, як звучить з по батькові - Аґата Богданівна", - написала Наталя.

Наталя Островська з донечкою

Напередодні Наталя Островська вперше стала мамою. На пологах з ведучою увесь час був чоловік Богдан, і вона каже, що донька схожа саме на нього. З коханим ведуча разом вже 10 років. 

Чому ведуча Наталя Островська приховувала свою вагітність, дивіться сюжет у "Сніданку з 1+1", що виходить з 06:30 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube.

"Сніданок з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Новости по теме