"Сьогодні особливо цінні такі зустрічі та обійми з рідними": Соломія Вітвіцька показала рідкісні кадри з родиною

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька показала рідкісні фото з родиною — 1+1

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька показала поповнення в родині молодшого брата.

Поделиться:

Ведуча ТСН Соломія Вітвіцька показала світлини з найріднішими — братом Северином і його дружиною Еммою, татом В’ячеславом, а також з мамою Світланою. На знімках видно нового члена родини Вітвіцьких — песика Дейзі. Дружина Северина знайшла цуцика за оголошенням в інтернеті рік тому, й подружжя вирішило забрати пухнастого собі додому. Песик не породистий, але дуже милий, каже Соломія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька допомогла у Техасі за 5 днів зібрати понад 7,5 млн гривень допомоги для України

"Ми особливо нічого не планували. Посиділи вдома, у крутій атмосфері, а головне - разом. Емма приготувала багато різних смаколиків. Ніякий ресторан не повторить її страви. Це завжди нереально смачно. Ми класно провели час разом. Справи у брата добре, він служить в Луцьку, але часто їздить у відрядження в інші міста. Він у повітряних силах України. Береже наше небо", — поділилася Соломія.

Соломія Вітвіцька фото - 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька розповіла, як її екс-чоловік у березні допоміг з евакуацією дружині брата-військового, яка дивом вціліла у Краматорську

Після відвідин брата у Луцьку, Вітвіцька поїхала до Львова, де побачилася з мамою Світланою, а дорогою до Києва навідала тата у Житомирі. Ведуча ТСН каже, що останнім часом рідко бачиться з родиною, тому такі зустрічі дуже тішать та підбадьорюють.

"Сьогодні особливо цінні такі зустрічі та обійми з рідними. Спілкуємося регулярно, бачимося рідше - більше віртуально й онлайн, але ми постійно на зв'язку", — каже Вітвіцька.

Соломія Вітвіцька з мамою - 1+1

Соломія Вітвіцька з татом - 1+1

Новости по теме