Ведучі ТСН почаювали з переможцями конкурсу від журналу Viva!

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Ведучі ТСН почаювали з переможцями конкурсу від журналу Viva! в студії «Сніданок з 1+1»
1plus1.ua

Відбулася довгоочікувана зустріч ведучих новин ТСН із переможцями конкурсу від журналу Viva!

Поделиться:

Наприкінці листопада улюблені ведучі «ТСН» прикрасили обкладинку журналу Viva! До 20-річчя програми вперше одразу шість зірок з’явилися на обкладинці в одному кадрі, зробленому фотографом Олександром Мордерером.

2 лютого в гості до каналу 1+1 завітали 15 щасливчиків – читачів журналу, які отримали запрошення за результатами спецконкурсу в соцмережах. Учасники конкурсу викладали свої фото з обкладинкою журналу з цікавими коментарями та хештегом, а програма random.org (генератор випадкового вибору) вибрала 15 переможців з українських міст – Хмельницького, Луцька, Харкова, Маріуполя, Києва, Львова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі «1+1» увійшли до рейтингу найкрасивіших людей України від журналу VIVA!

Це щастя –  чути такі приємні відгуки від наших глядачів, бачити їх сьогодні так близько. Адже робота у студії під час ефірів ТСН та робота віч-на-віч дуже відрізняються. Це велика честь – зустрітися сьогодні хоча б із кількома глядачами, - зауважила Марічка Падалко.

Побачити улюблених телеведучих приїхали студенти-міжнародники, філологи, журналісти, юрист, провізор-фармацевт із чоловіком, школярка, яка мріє в майбутньому стати ближчою до ТБ і навіть сестри-пенсіонерки, чия 97-річна подруга стала переможницею, але за станом здоров’я не змогла приїхати.

Зустріли гостей улюблениці мільйонів українців Алла Мазур, Марічка Падалко, Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, а також головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька. Це була рідкісна можливість побачити телезірок разом, попри їхні дуже складні графіки, прямі ефіри у різний час доби та тижня.

Першим сюрпризом стала екскурсія ньюсрумом та студією від Марічки Падалко, яка щойно завершила 12-годинний випуск новин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марічка Падалко зачарувала своїм образом в українському вбранні (фото)

Дві години гості та телеведучі спілкувалися у теплій атмосфері за чашкою чаю: учасники ділилися своїми історіями, питали про те, що зазвичай лишається за екранами, а ведучі щиро розповідали про особливості їхньої роботи, сімейне життя та плани.

Відверті зізнання робили не лише ведучі, але й учасники. Історія Вероніки Калішевської з Санкт-Петербурга, яка закохалася та вийшла заміж в Україні, вразила всіх, адже останні місяці дівчина бере уроки української мови, а випуски ТСН – її найліпший помічник, бо завдяки новинам вона дізнається всю необхідну інформацію про країну, яка стала для неї домівкою.

Я прокидаюся із ТСН, коли збираюся до школи, дивлюся після уроків, засинаю під нічний випуск і, звісно ж, ТСН.Тиждень із підсумками щонеділі, - зізналася 15-річна Ольга Мейко з Хмельницького.

«Я цілий тиждень чекала моменту, щоб опублікувати таке фото на конкурс, щоб точно отримати шанс зустрітися з ведучими. І ось я тут! Вже стільки років я шанувальниця програми ТСН! Бути тут сьогодні – це мрія. Я дуже хотіла відчути шалену енергетику ведучих та попитати трошки наснаги. Адже вчитися треба у найкращих», - поділилася враженнями Наталя Рябцева, яка зараз навчається у Харкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як створювалася сенсаційна обкладинка «VIVA!» із зірками ТСН у голлівудському стилі

Головний редактор Viva! Іванна Слабошпицька детальніше розповіла про унікальну фотосесію ведучих для обкладинки, процитувала рядки відвертих інтерв’ю сильних жінок.

Гості дуже хотіли дізнатися, як телезірки відновлюють сили після роботи з таким складним новинним контентом, важкою темою подій в Україні, і як їм вистачає сил на виховання та турботу про дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як чарівні ведучі ТСН позували для для журналу «Viva» (фото та відео)

Алла Мазур, яка нещодавно встановила новий рекорд професійних нагород, відзначила, що її син Артем дуже цікавиться маминою роботою, із задоволенням приходить у гості та навіть брав участь у нараді й пропонував свої ідеї. Ведуча підкреслила, як важливо приділяти достатньо часу родині і роботі, вміти комфортно їх поєднувати.  

Лідія Таран згадала, зокрема, що важливо добре висиплятися, розповіла, як у грудні залучала доньку Василину до ведення благодійного марафону «Здійсни мрію» у «Сніданок з 1+1».  

Завершилася зустріч автограф-сесією телеведучих, фото на пам'ять та частуванням смаколиками від львівської майстрині Оксани Солук, яка спекла та привезла капкейки спеціально для цієї зустрічі.

Новости по теме