Євген Кошовий обвінчається з дружиною

Новий Вечірній Квартал
19:00
каждое воскресенье

Актор студії «Квартал 95» розповів про своє «районне дитинство» та поділився подробицями особистого життя.

Поделиться:

Лідер гурту O.Torvald про вагітність дружини: «Будь ласка, не в день «Євробачення»У програмі «Світське життя» шоумен та актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий розповів, як його дитинство вплинуло на роботу та розкрив подробиці святування річниці шлюбу.

Читайте також: Євген Кошовий відверто розповів про стосунки у своїй сім'ї

У Євгена Кошового протягом кар’єри було безліч образів. Останнім часом найяскравіший телевізійний  образ – дворового хлопця Жеки. Сам актор запевняє, що при створенні образу він надихався прикладами зі свого дитинства.

Я, власне, виріс у такому районі – у маленькому робочому, металургійному містечку Алчевськ. І тато, і брат працювали на заводі. Наш район називали навіть «п’яний хутір», - згадує комік.

Читайте також: Євген Кошовий зізнався, чому не просуватиме доньку в шоу-бізнес

Зараз актор радий, що не залишився жити і працювати у своєму рідному місті.

Половина моїх однокласників пересиділа років по 15 вже. Тому добре, що я не пішов вчитися на електрика, як просила мама, а поїхав в Луганськ вчитися мистецтву, як ми захотіли з татом, - запевняє зірка.

Серед прихильників Євгена Кошового багато різних представників суспільства, у яких він переймає деякі зі своїх жартів та персонажів. Проте актор запевняє, що у реальному житті більшість фанатів з «простого народу» інколи поводять себе набагато коректніше, ніж інші. Тому, каже, більше поважає саме їх, адже й сам звідти вийшов.

Якраз ті люди, які прості «пацани з району», вони не дозволяють собі фамільярності. Вони питають, чи можна сфотографуватися зі мною при зустрічі, чи ні. А є люди, які мають вищий статус, але вони тебе відразу плескають по плечу, наче ти з ними прожив вже 10 років та хрестив дітей, - переконує актор студії «Квартал 95».

Читайте також: Дружина та доньки Кошового знялися у казковій фотосесії (фото).

На сцені «Кварталу 95» Євген Кошовий найбільше  полюбляє втілюватися у Віталія Кличка.

Віталій Володимирович Кличко, нехай пробачить мене, але я думаю, що його образ виходить у мене найкраще, - сміється Євген Кошовий.  

З ним комік навіть бачився особисто, проте каже, що жодних коментарів з приводу його роботи політик не дав.  

Він нічого не казав, просто подивився мені в очі і цього було достатньо, - жартує шоумен.

Актор впевнений, своїми сценками може допомогти чиновникам звернути увагу на свої недоліки та, можливо, навіть подолати їх.  

Раз є така реакція, значить я дістаю якось. Щось людина робить правильно, а щось – ні. Я вказую на помилки і сподіваюсь, що ця особа зрозуміє, що потрібно робити, - каже комік.

Євген Кошовий розкрив також подробиці свого особистого життя. Влітку 2017 року у них з дружиною Ксенією намічається річниця  - 10 років у шлюбі. До такого святкування актор студії «Квартал 95» готується заздалегідь.

Ми хочемо влаштувати грандіозне святкування: плануємо сумістити вінчання та десятилітній ювілей в один день, - говорить Євген Кошовий.  

Нагадаємо, нещодавно Володимир Зеленський зізнався, як політики ставляться до жартів «Квартал 95».

Новости по теме