“Скільки потрібно буде допомагати - будемо допомагати!”, — акторка “Жіночого Кварталу” Тетяна Песик про волонтерську діяльність та благодійні збори

Новий Вечірній Квартал
Акторка Жіночого Кварталу Тетяна Песик про волонтерську діяльність та благодійні збори — інтерв'ю для сайту 1+1

Акторка “Жіночого Кварталу” Тетяна Песик напередодні прем'єри нового благодійного концерту “Вечірнього Кварталу” в інтерв’ю для сайту 1+1 розповіла про волонтерську діяльність, емоційні гойдалки та що допомагає триматись і працювати задля наближення нашої

Поделиться:

20 травня о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться прем’єра нового благодійного концерту "Вечірнього Кварталу". Актори "Вечірнього Кварталу" та акторки "Жіночого Кварталу" презентують нові гумористичні мініатюри та музичні номери на актуальні теми. 

Тетяна Песик 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Усі зараз працюють виключно на перемогу”, — Юрій Ткач про роботу під час війни та нові благодійні концерти “Вечірнього Кварталу”

Про роботу під час війни та активну громадянську позицію

Кожен артист, що поважає себе та любить свою країну, мені здається, не залишився байдужим та зайняв активну позицію, займається волонтерською діяльністю та допомагає усім, чим може. Я не стала виключенням і чим можемо, тим допомагаємо нашим військовим. У нас постійно тривають збори на ЗСУ від самого початку війни. Купуємо амуніцію, автомобілі. Інколи може здатись, що це втомлює, але мусимо триматись. І люди, здається, втомились від усього. Хочеться якоїсь більшої віддачі від людей та допомоги. Але ми не здаємось та йдемо до кінця, до перемоги. Будемо працювати, скільки треба! Скільки потрібно буде допомагати - будемо допомагати! Зараз у “Жіночого Кварталу” - благодійний тур містами України. Це наші перші виступи для прихильників від початку повномасштабної війни. Бо до того у нас були тільки благодійні концерти з об’єднаним “Кварталом” - для військових, медиків, волонтерів, квитки на які ми не продавали. А зараз ми нарешті змогли зустрітися з нашими прихильниками. Хоча це також благодійні концерти, тому що частина коштів від квитків йде на потреби ЗСУ. Окрім того, на кожному концерті ми проводимо невеликий аукціон, на якому збираємо кошти на придбання дронів DJI Mavic 3 для військових з 22-ї бригади контрнаступу. На цих аукціонах глядачі мають змогу купити ексклюзивні лоти – наприклад, наш художній керівник Олександр Пікалов віддав на аукціон номер американського журналу TIME, на обкладинці якого – «Людина року» Володимир Зеленський, з оригінальним підписом Президента України. Завдяки таким лотам тільки на першому концерті туру в Києві на аукціоні нам вдалося зібрати більше 315 000 гривень - а це вже на три дрони для наших військових! Всі ми зараз маємо робити все від нас залежне заради нашої перемоги. 

Тетяна Песик 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про гумор під час війни, поїздки на передову та жарти від дочок розповів Євген Кошовий в інтерв'ю сайту 1+1

Про справжні емоції та втому під час війни

У мене дуже часто буває відчуття втоми, емоційні гойдалки після якихось подій. Якісь погані новини мене можуть вибити на кілька днів і мені дуже тяжко насправді з цим боротися. Я не приховую своїх емоцій і якщо мені хочеться десь заплакати, закричати - то я так і роблю. Мені здається, що у наш час це нормально - не приховувати своїх емоцій та говорити про них. 

Мене рятує підтримка від людей, мотивація від військових. Коли у них є успіхи і той факт, що військові щоденно борються за Україну і захищають нас.

Щоб відволіктись, інколи хочеться подивитись якийсь фільм. Але останнім часом я підсіла на документальні фільми. Мені цікаво більше дізнаватись про історію України. Зараз дуже багато різних роликів на ютубі є. Не знаю, чи це відволікає, але точно додає знань.

жіноий квартал 1+1

Про місця сили та способи наповнення енергією

Улюблених місць у мене немає, але мені вистачає всього-на-всього…сонця! Я дуже сонцезалежна людина. Якщо засвітить трішки сонця у вікно - у мене вже з'являються сили, енергія, бажання щось робити. Сонце для мене  - це заряд енергії.  Мені достатньо просто сісти на лавочці, взяти собі каву, попити, посидіти наодинці зі своїми думками, подивитись щось у телефоні. І не треба мені для цього їхати кудись на море чи за кордон. Хоча, чесно, дуже хочеться інколи просто втекти, трішки розвіятись і змінити обстановку. Але розумієш що не час це робити, треба бути тут і зараз зі своєю країною.

Дивіться новий благодійний концерт “Вечірнього Кварталу” в суботу, 20 травня, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новости по теме