Євген Кошовий розповів про враження військових від концертів "Вечірнього Кварталу"

Новий Вечірній Квартал
Художній керівник Вечірнього Кварталу Євген Кошовий розповів, якими враженнями з ними діляться військові після виступів гумористів - 1+1

У новому випуску глядачі побачать нову версію шоу “Я люблю Україну”, яка називатиметься “Я ненавиджу рашку”.

Поділитися:

Цієї суботи, 20 травня, о 19:30 “1+1 Україна” покаже новий благодійний концерт “Вечірнього Кварталу”. Актори “Вечірнього Кварталу” та “Жіночого Кварталу”  знову об'єдналися, щоб подарувати глядачам гарний настрій і нагадати, що гумор допомагає триматись у надскладні часи. Гумористи підготували номери  на найактуальніші теми, знайомі кожному українцю, а також зворушливі пісні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про гумор під час війни, поїздки на передову та жарти від дочок розповів Євген Кошовий в інтерв'ю сайту 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У новому випуску глядачі побачать нову версію шоу “Я люблю Україну”, яка називатиметься “Я ненавиджу рашку”. Цього разу Юрій Ткач спробує себе у ролі ведучого, а ось на кого з відомих українців, які стануть героями оновленого шоу, зроблять пародії Ірина Сопонару і Євген Кошовий, дізнаєтесь у суботу. Не оминуть “кварталівці” тему про тих, хто хотів заробити на вимкненні світла і продавати генератори, але прогоріли. У нових випусках вже традиційно на сцену вийде народний артист України Станіслав Боклан. Він зіграє останнього вагнерівця, який прийде до свого ватажка Пригожина зʼясовувати стосунки. Не обійдеться і без музичних номерів. Серед зіркових гостей на сцену вийдуть зірка “Голосу країни” Tayanna з піснею-присвятою українським воїнам та гурт Chico & Qatoshi з хітом “Ластівки”, який підкорив тік-ток.

Вечірній квартал 1+1

Зараз квитки на концерти “Вечірнього Кварталу” не продаються. Серед глядачів - військові, прикордонники, переселенці. З багатьма  військовими “кварталівці” знайомі особисто. За лаштунками зйомок нового концерту художній керівник “Вечірнього Кварталу” Євген Кошовий розповів, якими враженнями з ними діляться військові після виступів гумористів.

“Вони одразу розбирають концерт на улюблені номери, і чекають, коли з побратимами можна буде їх подивитись ефірі. В них там на Сході  обстріли, вибухи, але вони знаходять можливість дивитись виступи і  кажуть: “Оце класний номер”, - поділився Євген Кошовий.

Вечірній квартал 1+1

З початку повномасштабного вторгнення актори та акторки Студії "Квартал 95” дали вже більше 230 концертів, виступаючи у військових частинах, госпіталях, бомбосховищах. Євген Кошовий розповів, як відбуваються поїздки на передову. Зазвичай гумористи не знають, куди саме їдуть.

“Нам самим цю таємницю розкривають, коли ми вже приїжджаємо до певного місця і потім нас вивозять на позиції. Хлопці з дівчатами теж не знають, що ми приїдемо до них. Це виходить сюрприз. В такі моменти відчуваєш дуже сильні емоції: бачиш їхні очі, хочется, щоб скоріше закінчилась війна, але не хочеться втрачати звʼязок з ними. Хочется і надалі продовжувати спілкуватись, але в мирні часи”, - зізнався художний керівник “Вечірнього Кварталу” Євген Кошовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення Олега Винника та нові прогнози Буданова: що покаже “Вечірній Квартал” у нових випусках

Вечірній квартал 1+1

Дивіться новий благодійний концерт “Вечірнього Кварталу” у суботу, 20 травня, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі