“Усі зараз працюють виключно на перемогу”, — Юрій Ткач про роботу під час війни та нові благодійні концерти “Вечірнього Кварталу”

Новий Вечірній Квартал
Юрій Ткач про роботу під час війни та нові благодійні концерти Вечірнього Кварталу — інтерв'ю — 1+1

Актор “Вечірнього Кварталу” Юрій Ткач напередодні прем'єри нового благодійного концерту в інтерв’ю для сайту 1+1 розказав про те, як проводить час з донькою та про улюблені “місця сили” родини Ткачів. 

Поділитися:

20 травня о 19:30 на телеканалі "1+1 Україна" відбудеться прем’єра нового благодійного концерту "Вечірнього Кварталу". Актори "Вечірнього Кварталу" та акторки "Жіночого Кварталу" презентують нові гумористичні мініатюри та музичні номери на актуальні теми. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий розповів про враження військових від концертів "Вечірнього Кварталу"

Як війна вплинула на роботу

Мені здається, як і вся наша індустрія, наша робота під час війни загальмувалась та змінила вектор. Але зараз все починає потроху оживати, як фенікс з попелу. Увесь шоу-бізнес, гумористичний бізнес видозмінився, його змінила війна. Усі зараз працюють виключно на перемогу.

Про гостей нового благодійного концерту “Вечірнього Кварталу”

По-перше, на концертах “Вечірнього Кварталу” в залі завжди сидять наші захисники. Також - наші волонтери, ті, хто допомагає та наближає нашу перемогу. І, зрозуміло, гостями концертів є запрошені зірки, які виступатимуть разом з “Кварталом”: це і Артем Пивоваров, і Тіна Кароль, і Tayanna… 

Чим дивуватиме новий благодійний концерт

Буде дуже багато різноманітних номерів, і, як завжди, це буде надихаюча хвиля. Всі вже дуже чекають на перемогу і “Квартал” - це такий каталізатор українського гумору у цей час очікування. 

Юрій Ткач 1+1

Про волонтерську діяльність

Ми працюємо максимально на перемогу, робимо все, що можливо, все, що в наших силах. Щоб якомога швидше відсвяткувати “парад” на честь нашої перемоги у Києві. А потім усім “Кварталом” поїхати з переможними концертами по всій Україні - щоб подякувати всім нашим військовим і привітати всіх українців.

Про власні методи перезавантаження та відновлення сил

Мене дуже відволікає та заряджає моя маленька донечка, з якою можна піти погуляти, у проміжках між волонтерською діяльністю та концертами, поїздками. З нею ми гуляємо, їздимо, катаємось, спілкуємось і вона мене відволікає. 

Також увечері, коли є на це час і у нас є сили, ми вмикаємо якийсь фільм. Абсолютно немає значення, який саме. Але ми разом з донькою дивимось разом і їй дуже подобається разом засинати увечері на дивані під якийсь фільм. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про гумор під час війни, поїздки на передову та жарти від дочок розповів Євген Кошовий в інтерв'ю сайту 1+1

Про особисті та сімейні місця сили в Україні

Головне місце сили  для нашої родини - це місто Дніпро, де живуть наші батьки. Ми туди намагаємось періодично їздити. А так, якщо брати Київ,  то в столиці дуже багато таких місць. Сам Київ - це місце сили. 

А особисто для мене зараз такі дуже сильні місця сили, які змушують задуматись та надихають - це поїздки до наших військових в різні куточки України: під Харків, під Бахмут, за Дніпро…

вечірній Квартал 1+1

Дивіться новий благодійний концерт “Вечірнього Кварталу” у суботу, 20 травня, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі