Блог Олексія Душки: Вправа, яка допоможе позбутися болю в спині (відео)

Блог Олексія Душки: Вправа, яка допоможе позбутися болю в спині (відео)

Ведучий програми «Життя без обману» Олексій Душка у новому випуску відеоблогу розповів, як за допомогою однієї вправи позбутися неприємних відчуттів у спині.

Поделиться:

Дієта Олексія Душки: Як схуднути без шкоди для здоров'яВедучий програми «Життя без обману» Олексій Душка у першому випуску свого відеоблогу вже розповідав, як в режимі насиченого графіку тримати себе в формі. Ведучий 1+1 на власному прикладі показав 4 вправи, які всього за 15 хвилин допоможуть досягти ідеальних форм.

У наступному випуску відеоблогу Олексій Душка розповів, як займатися фізкультурою в офісі. Ведучий програми «Життя без обману» показав вправу, яка допомагає розслабити м’язи спини після тривалого сидіння.

Коли ви сидите, ваші хребці тиснуть одне на одного, через це виникають болі в спині та шиї. Взагалі, тіло людини функціонує правильно, коли ми максимально рухаємося або стоїмо, однак сучасні умови праці передбачають довготривале сидіння перед монітором комп’ютера. Тому треба допомогти хребцям і розтягнути їх.

Блог Олексія Душки: 4 вправи, які допоможуть створити ідеальне тіло за 15 хвПротягом дня хребет “осідає”. Ви навіть можете проекспериментувати: заміряйте свій зріст зранку і ввечері. На початку дня ви будете вищими на декілька сантиметрів. Щоб уникнути такого стискання хребців і, як наслідок, внутрішніх органів, варто висіти на перекладині.

ЯК ПРАВИЛЬНО ВИСІТИ НА ПЕРЕКЛАДИНІ

1. Потрібно встановити перекладину на таку висоту, щоб дотягуватися до неї, а не підстрибувати.

2. Не варто розхитуватися чи скручувати хребет. Це може нашкодити вашій спині.

3. Не варто розмовляти та напружуватися під час виконання вправи.

4. Висіти на перекладині довше вам допоможуть спеціальні рукавички з гачками.

5. Виконавши вправу, обережно опустіться на ноги, не стрибайте.

Виконавши таку просту вправу, ви відразу відчуєте прилив енергії, бодрості та сили. А ваша спина подякує за турботу та увагу після довгого робочого дня.