Зірка “Жіночого кварталу” Олександра Машлятіна ексклюзивно для ЖВЛ розповіла про брата, який боронить Україну в лавах ЗСУ

Олександра Машлятіна ексклюзивно для ЖВЛ розповіла про брата, який боронить Україну в лавах ЗСУ (відео) - 1+1

“Одного разу ми вдвох з мамою поїхали на першу лінію фронту”, - розповідає Олександра.

Поделиться:

З понеділка по п’ятницю об 11:00 на телеканалі “1+1 Україна” телеглядачі можуть побачити новий сезон програми про життя знаменитостей ЖВЛ, яка занурює глядачів у відверті історії та розповідає новини про відомих людей. У нових сюжетах покажуть героїв нашого часу - гумористів, акторів, співаків, спортсменів, волонтерів, бізнесменів, політиків та інших цікавих гостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випускник “Голосу країни” LAUD розповів про розрив з продюсером Ігорем Тарнопольським ексклюзивно в ЖВЛ

Сьогодні телеглядачі побачили інтерв’ю з зіркою “Жіночого кварталу” Олександрою Машлятіною. Акторка розповіла, як намагалася потрапити до ТрО, задля кого їхала на першу лінію фронту та чому вирішила відрізати своє розкішне волосся.

Артистка каже, що одного дня вони з батьками вирішили записатися у ТрО.

Мої батьки взяли паспорти, і ми з ними пішли подавати документи до ТрО. На жаль, нас не взяли. Я подивилась на ту шалену кількість людей, яка стояла в черзі і пішла по знайомій схемі: я тільки запитати. Підійшла до військового, питаю: “А як і скільки людей ви приймаєте?”. Він каже: «Немає сенсу стояти, чекати, навряд чи ми стільки людей приймемо”, - каже Олександра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми знаємо, що не на це чекав від нас український народ", — Камалія повідомила про розлучення з чоловіком

Але старший брат акторки Олексій все ж таки взяв до рук зброю і пішов до ЗСУ.

“Це дуже важко и страшно, адже вони багато днів були на нулі, без зв'язку. Я збирала гроші для його підрозділу на тепловізори. Одного разу ми вдвох з мамою вирішили поїхати на першу лінію фронту до нього та відвезти тепловізор особисто. Я довго не хотіла брати маму з собою, кажу: «Мама, ну, ти розумієш, там можуть бути обстріли. Якщо що, треба в якусь канаву буде стрибати. Як ти стрибнеш? У тебе хвора спина. Але мама була непохитна”, - каже акторка.

Для брата Олександри візит мами з сестрою став неочікуванним.

“Я дуже сміялась з діалогу Льоші зі своїми побратимами. Це було приблизно так: «Льоша, до тебе мама приїхала», а він: «Мама, блін, у мене тут пацани, я вообще-то воюю», - каже Машлятіна. - “Ми приїхали до  нього десь о 13:00, сфотографувалися і він почав нас виштовхувати. Ми говорили йому: «Не виштовхуй нас, ми ще хочемо побути з тобою, ми до тебе приїхали». Від дуже за нас хвилювався.

До того ж, Олександра розповіла, що повномасштабна війна відобразилася на її зовнішньому вигляді, саме тому вона вирішила відрізати своє розкішне волосся.

“Війна отак передається, що тобі хочеться якось ототожнювати свій внутрішній стан, свій вигляд з тим, що відбувається назовні, тому я вирішила зробити коротку зачіску. По-друге, я завжди хотіла спробувати щось нове. А чого ні? Роби з собою, що хочеш. Я самостійна дівчинка і вирішила підстригти себе сама. Це було дуже смішно. Я ножицями підстриглась, а потім вже, коли прийшов час машинки, я два дні не могла стригтися далі, бо все було дуже нерівно. Показала свою зачіску мамі і вона сказала: я теж так хочу, тому я підстригла і її”, - каже акторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Це дуже незвично”: Ахтем Сеїтаблаєв в інтерв’ю ЖВЛ розповів про свій новий статус дідуся

Дивіться ЖВЛ з понеділка по п’ятницю об 11:00 на телеканалі “1+1 Україна”. 

Для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.