Джамала втретє стала мамою: як назвали новонароджену дитину

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Джамала знову стала мамою: подробиці народження третього сина у "ЖВЛ представляє".

Поделиться:

Українська співачка Джамала 24 травня втретє стала мамою. У київському пологовому будинку народився її третій син. Цією радісною новиною артистка поділилася на своїй сторінці у instagram, виклавши фото ніжок новонародженого сина. А сама співачка підписала фото так:

"24.05.2024. Alim Seit-Bekir Oğlu Süleymanov. Мій третій маленький принц! Я для тебе буду тінню у спекотний день, в холод стану домом, я тебе зігрію сонцем, світлим променем, вогнем. Люблю".

джамала

Разом із чоловіком, Бекіром Сулеймановим, Джамала назвала новонародженого Алім-Сеїт Бекір. Пара також розсекретила параметри малюка: хлопчик народився з вагою 3 кілограми та зростом у 50 см. Перший знімок новонародженого вже встиг зібрати безліч лайків і теплих коментарів.

"Такий чемний хлопчик. Дав мамі виступити з оркестром, бо мама обіцяла і не могла підвести, прийняти нагороду, сказати промову, доїхати додому, ну а тоді вже можна в пологовий" - розповіла Джамала у сторіс в instagram.

Напередодні цієї події голос Джамали зазвучав на Київському вокзалі у неділю. Починаючи з 10-ї ранку щогодини на столичному вокзалі співачка оголошувала привітання до Дня міста, де також можна було почути і прем'єру її нового хіта. Тиждень тому артистка презентувала свою нову пісню "Любов" та в ексклюзивному коментарі "ЖВЛ представляє" поділилась, що писала композицію вже знаючи, що чекає на третю дитину:

"Там є такі слова: "Там, де ти, є життя. Люблю". І мені здається, що нам не вистачає зараз таких сенсів, в яких би ми шукали натхнення і віру".

Нагадаємо, що Джамала та Бекір вже виховують двох синів: Емір-Рахмана, який народився 27 березня 2018 року, та Селім-Гірая, що з'явився на світ 19 червня 2020 року. Тепер у їхньому домі стало ще більше радості завдяки маленькому Алім-Сеїту.

Більше про життя зірок дивіться в наступних випусках "ЖВЛ представляє" у "Сніданку з 1+1",  що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новости по теме