Астрологічний прогноз на тиждень: яким знакам зодіаку пощастить в коханні, здоров'ї та фінансово (коментує астролог Ігор Нехаєв)

Ігор Нехаєв розповів про те, чого слід очікувати від цього тижня.

Поділитися:

Які сюрпризи для нас підготували зірки на цьому тижні? В студії "Сніданку. Вихідний" ведичний астролог Ігор Нехаєв розповів, кому пощастить в коханні, грошах, здоров'ї, а також на кого очікує успіх на роботі та в соціумі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2021: кому зорі віщують прибуток, а кому – романтичні пригоди

Як розповів астролог, коридор затемнення продовжується, адже це період від Місячного до Сонячного затемнень:

20 листопада планета Юпітер (вищий благодійник, показник успіху, здоров'я, божественної підтримки та матеріального добробуту) перейшла в сильніше положення на небозводі. Це дає можливість зрозуміти своє місце в суспільстві, дає можливість для прогресу, розвитку соціальних та гуманітарних проєктів, для того, аби звеличувався зріст матеріального добробуту населення. Це планета, яка дає свої щедрі дарування. Ну і, звісно ж, покращення справ у фінансовому спектрі, спектрі освіти та релігії.

Кому зі знаків зодіаку на цьому тижні пощастить в коханні?

  • Телець: можливий шлюб з іноземцем, може прийти популярність та визнання до вашого партнера, можуть бути дальні поїздки закордон.
  • Скорпіон: на вас очікує романтична зустріч, покращення матеріального добробуту, прояв сильної інтуїції та цілительського дару. 
  • Риби: удача в шлюбі та розуміння сімейних цінностей, може проявитися інтерес до творчості та благодійним проєктам. При цьому буде прагнення до спокою та умиротворення. 

На кого зі знаків зодіаку цього тижня очікує успіх?

  • Лев: варто очікувати визнання та популярності в суспільстві, може бути покупка власного житла за підтримки батьків. Також може проявитися спрага до азартних ігор та активного виду спорту. 
  • Терези: успіх у бізнесі та влаштування власної кар'єри, може проявитися інтерес до будівництва та дизайну інтер'єра. Також може бути інтерес до соціальних проєктів та успіх у творчості. 
  • Стрілець: запуск власного проєкту в преміальній ніші: ювелірна справа, елітна нерухомість тощо. Буде успіх у передаванні знань та у сфері освіти. При цьому варто звернути увагу на те, що можуть бути деякі розбіжності та притирання зі своїми партнерами по бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Церковний календар на листопад 2021: дати великих свят

Кому зі знаків зодіаку слід подбати про своє здоров'я?

  • Овен: слід звернути максимум уваги на своє здоров'я. Слід побоюватися травм, опіків та всіляких ризикованих заходів. Більше відпочивайте та займайтесь профілактичними процедурами.
  • Рак: покращуйте свій імунітет, бережіть нервову систему. Зверніть увагу на здоров'я свого партнера. Може проявлятися інтерес до психології, езотеричних знань.
  • Водолій: зверніть увагу на своє здоров'я, адже може проявитися сильна втома. Намагайтеся балувати себе маленькими радощами, відправляйтеся на шопінг та зустріньтеся з друзями. 

Кому зі знаків зодіаку на цьому тижні пощастить фінансово?

  • Близнюки: удача в отриманні прибутку, зверніть особливу увагу на ваші хобі, адже воно може почати приносити вам гарний дохід. Піклуйтеся про своїх дітей.
  • Діва: удача у сфері аналітики, передача знань з іноземної мови. Зробіть собі подарунок, якщо є така можливість, вирушайте в подорож. Зверніть увагу на відносини з батьком. 
  • Козоріг: може бути отримання прибутку від торговельних операцій з неорухомістю, може проявитися інтерес до колекціонування старовинних предметів, можлива купівля власного житла. 

Нюанси флірту: де межа між залицянням і домаганням? Дивіться сюжет: