Валентина Хамайко потрапила до рейтингу українок, що надихають

Чарівна Валентина Хамайко надихає мільйони українок
1plus1.ua

Ведуча Сніданок. Вихідний бере участь у голосуванні від топового глянцю

Поділитися:

Валентина ХамайкоЗ французьким шармом: Валентина Хамайко знялася у ролику до Форуму видавців – унікальна жінка. Їй під силу буквально все: і підтримувати велике господарство з городом, і виховувати трьох дітей, і з успіхом вести ранкові прямі ефіри на ТБ, і займатися спортом. Особлива пристрасть Валентини – це кулінарія, а саме десерти. Телезірка обожнює тішити сім'ю ласощами та експериментувати з рецептами. Вона навіть написала кулінарну книжку сімейних десертів «Солодка недiля», куди включила 58 рецептів смаколиків для всієї родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко підкорила Львів своїми десертами

Не дивно, що саме Валентина увійшла до рейтингу від журналу «Ліза» премії «Жінки, що надихають» у категорії «Сімейні цінності». Разом з Валентиною в цю категорію потрапили також Олена Кравець та Оля Полякова.

«Моє натхнення – моя родина. Чоловік і діти – моя найбільша цінність у житті! Я щаслива, коли в сім’ї панує повага дітей до дорослих і, відповідно, дорослих до дітей! А ще в сім'ях мають бути традиції. Це об'єднує маленькі сім'ї у великі родини, а окремі родини – у сильну націю!» – вважає Валентина.

Народне онлайн-голосування триватиме до 26 листопада 2017 року. Підтримайте улюблену ведучу ранкового шоу Сніданок. Вихідний своїми голосами за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На презентації книги Валентини Хамайко хлопець освідчився дівчині