Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков у «Сніданку. Вихідний» розповів про останні дні ведучої та акторки в Німеччині

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков у «Сніданку. Вихідний» розповів про останні дні ведучої та акторки в Німеччині

Ігор Ісаков розповів, що разом з дружиною часто готували вдома та як минали останні дні Руслани Писанки у Німеччині.

Поділитися:

У «Сніданок. Вихідний» на 1+1 завітав чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков аби поділитися спогадами про дружину та розповісти про останнє прощання з нею. Ведуча Валентина Хамайко приготувала вареники трьох видів за рецептом Руслани (адже саме їх готували Руслана з чоловіком в ефірі денного шоу «Твій день»). І разом з колегами Олександром Поповим, Єгором Гордєєвим та Ігорем Ісаковим згадували Писанку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПішла з життя слідом за мамою: Руслана Писанка була змушена втікати з розбомблених Гореничів та прощатися з мамою по вайберу

Ігор Ісаков розповів, що вони разом часто готували вдома, коли у Руслани був на то час і було натхнення:

«Останнім часом вона була дуже рідко дома – багато роботи і на телебачення і в кіно. Але для неї робота була дуже важлива – ночами не спала, щось дивилась, читала, аналізувала. Нещодавно передивлявся відео з телефону Руслани – багато залишилось відео з кінопроб. Навіть для однієї кіносцени вона знімала декілька варіантів, щоб потім обрати найкращий».

чоловік Руслани Писанки

На прощанні з Русланою Писанкою у Німеччині Ігор зварив борщ саме за її рецептом.

«Одна справа знати цей рецепт, інша – повторити його. Всі, хто прийшов, сказали, що смачно. Але ж я знаю, який насправді повинен бути борщ за її рецептом. Я не знаю, що саме вона додавала, що він ставав таким смачним. Останній раз, коли ми разом готували борщ з нею у Німеччині, Руслана нарізала овочі і казала, що мені далі робити – а я повторював».

Руслана Писанка чоловік

Пригадав чоловік і про те, як у Німеччині вони разом з Русланою ходили на місцеві фермерські ярмарки – їй важливо було пройтись, побути серед людей. Хоча на той момент вона вже проходила хіміотерапію і почувалася не дуже добре. Шукали затінок, щоб сісти відпочити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧоловік Руслани Писанки розповів про хворобу, яка обірвала життя ведучої та акторки

Також Ігор пригадав, як поспіхом тікали на початку березня з дому з передмістя Києва, куди вже заходили війська окупантів:

«Коли ми тікали від війни, у мами Руслани, Діни Василівни, на той момент вже була 4-та стадія раку. Збиралися дуже швидко, майже за 10 хвилин, бо дізналися, що колонна російських військових мала проїхати повз наше село. Три дні їхали на захід України. І по дорозі вирішили, що Руслані варто їхати лікуватися за кордон. Відправили Русю до Німеччини і через деякий час ми з тещею повернулися до Києва. Вона згасала на очах».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЧоловік Руслани Писанки зробив благородний вчинок в пам’ять про дружину: подробиці

Єгор Гордєєв пригадав, якою неймовірною була Руслана Писанка і як багато людей її любило: 

«Ви навіть і не уявляєте, що та зустріч з Русею дала нам і всім глядачам. Нам писало багато глядачів: «Я не знаю, як жити далі? Я подивилася на Русю і знайшла в собі сили!» Тому що Руслана Писанка – це велика рольова модель, це великий згусток енергії».

Руслана Писанка чоловік

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Колосальної сонячної енергії, яка заполоняє все навколо, нам буде дуже не вистачати», – у «Сніданку з 1+1» поділилися спогадами про Руслану Писанку

Валентина Хамайко:

«Пам’ятаю, який був величезний кастинг на ведучу «Погоди». І ніхто тоді не розумів, хто це має бути, щоб зміг «перекрити» собою Руслану Писанку. Ну яку треба було зробити програму, щоб було щось нове і яскраве? Але тоді так і не знайшли їй заміну. Руслана була така одна! Вона була щасливою, коли була в роботі, коли була затребувана, реалізована і коли дарувала щастя і позитивні емоції глядачам».

21 серпня о 09.00 у Спасо-Преображенському соборі у Києві (вул. Маршала Конєва 3а) відбудеться прощання з Русланою Писанкою та її мамою. То був її улюблений храм.

Нагадаємо, Руслана Писанка пішла з життя 19 липня після важкої хвороби.