Наталія Бабенко про свою роль у спортивній драмі «Пульс»: «Паралімпійці — це недооціненні люди, це люди, в яких не бракує душі»

У студії "Сніданок. Вихідний" акторка Наталія Бабенко розповіла про зйомки фільму "Пульс" — спортивної драми на реальних подіях.

Поділитися:

Спортивну драму «Пульс» телеканал 1+1 покаже вже сьогодні 29 серпня  о 20:10. Це кіноісторія, яка відзнята по реальним подіям із життя паралімпійської чемпіонки Оксани Ботурчук. За сценарієм на старті спортивної кар’єри юна атлетка стає практично незрячою. Проте дівчина не здається та долає всі перешкоди на шляху до омріяної нагороди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Пульс» – спортивна драма на реальних подіях: чим сподобається глядачам? Враженнями від фільму ділитися виконавиця головної ролі Наталія Бабенко

Наталія Бабенко зізнається, що, готуючись до зйомок, півроку бігала та тренувалася у спортзалі, щоб зрозуміти, як почуваюся спортсмени. Власне відтоді Наталія і зрозуміла, як заряджають заняття спортом, особливо зранку, адже надають колосальну енергію, а також бонусом підтянуту фігуру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСпортивна драма «Пульс», заснована на реальних подіях: чому слід подивитися фільм, про кого він розповідає та чим мотивує – кіноогляд від Єлени Федорейко

Також Наталія розповіла, що їздила в Дніпро (рідне місто Оксани Ботурчук), щоб познайомитися ближче зі спортсменкою, яку гратиме та зізналася, що нервувала, як Оксана сприйме її кандидатуру на головну роль. Проте розмова вийшла теплою, бо, за словами Бабенко, вони відразу знайшли теми, що їх об’єднують.

пульс фільм
ФОТО: спортсменка Оксана Ботурчук, режисер фільму Сергій Чеботаренко, акторка Наталія Бабенко

Наталія Бабенко зазначила, що роль у фільмі "Пульс" — її перша роль у великому кіно.

Було дуже багато складних сцен емоційно. Мої найважчі сцени — ті, де через грим чи декорації не було права на помилку. Наприклад, той момент з тізеру, коли ми з Сергієм біжимо і він кидає мене у воду – другого дубля бути не могло.

Акторка зізналася, що хвилюється перед кінопрем’єрою, хоча відгуки після сеансів у кінотеатрах свідчать про те, що все вдалося. За словами Наталії, люди писали навіть листи вдячності. На завершення Бабенко зазначила:

Паралімпійці – це недооціненні люди, люди, в яких не бракує душі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПаралімпіада 2020: Україна сьогодні завоювала відразу 5 золотих медалей та вийшла на 5 командне місце

Не пропустіть надихаючу кіноісторію про любов до бігу та віру в себе вже сьогодні о 20:10 на телеканалі 1+1.

ФОТО: соцмережі