Олександр Попов: «Мені подобається бути у стосунках і відчувати людину на 100%»

Олександр Попов: «Мені подобається бути у відносинах і відчувати людину на 100%»

Ведучий програми «Сніданок. Вихідний» розповів про найбільш романтичний вчинок заради коханої.

Поділитися:

До Дня холостяка, який святкують 11 листопада, редакція 1plus1.ua поспілкувалася з ведучими телеканалу 1+1. Так новий ведучий ТСН Святослав Гринчук розповів, що для нього ідеальний парубоцький вечір та які жінки йому подобаютьсяСвятослав Гринчук: «Шлях до мого серця лежить через хороші жарти».

Ведучий ранкового шоу «Сніданок. Вихідний» Олександр Попов виявився дуже романтичним. Він розповів про свій божевільний вчинок для коханої та чому не хоче бути холостяком.

Як би ви пояснили дитині, хто такий холостяк?

– Я б сказав, що це чоловік, який ще не знайшов своє справжнє кохання в житті. Холостяк – це людина, яка живе сама. Кішка з собакою не рахуються.

Яка ваша улюблена страва і чи готуєте ви її вдома?

– Моя улюблена страва – це курка в кисло-солодкому соусі. Я лише нещодавно знайшов заклад, де її готують як за часів мого студентства. А вдома я готую фірмовий омлет і вівсянку. Я піддивився рецепт омлету у Джеймі Олівера, він надзвичайно смачний. А вівсянка з’явилася в моєму житті разом з професійною хворобою – гастритом. Я навіть готував млинці з вівсянки. На свою фірмову кашу підсадив навіть друга, який ненавидить вівсянку. 

Поділіться рецептом фірмового омлету від Олександра Попова.

– Головний секрет – замішувати омлет, поки він смажиться. В оригінальному рецепті має бути помідор, чедер і пармезан. Але в холодильнику холостяка не завжди є сир, там є ЩОСЬ, що можна додати. Туди потрапляє все, що є в холодильнику.

Чи були у вашому житті провальні побачення?

– Ще коли я навчався в університеті, у мене було перше і останнє побачення наосліп. Дівчина була симпатична, однак ми хотіли різного. Я молодий провінційний хлопчик не очікував від неї такого натиску.

Найбільш романтична річ, яку ви робили заради коханої?

– У студентські роки я був романтиком. Одного разу я вирішив незвичайно привітати свою дівчину з Днем святого Валентина. За гуртожитком знаходилася бойлерна. Ми з другом вирішили залізти на дах і написати зізнання в коханні. Був сніг, дуже холодно, тому ми домовилися з жінкою, яка там працювала, щоб вона дала нам драбину. Це був досить романтичний вчинок.

Уявіть, що є конкурс Останній холостяк, де переможець отримує шанс не одружуватися протягом всього життя. Чи брали б участь у такому змаганні?

– Ні, мені не подобається бути холостяком. Мені дуже складно бути самотнім, а холостяки, на мою думку, дуже самотні люди. Вони намагаються заповнити порожнечу друзями, коханками на одну ніч.

В мене є з ким провести час, однак це не ті стосунки, які по-справжньому приносять щастя. Я це не приховую. Мені подобається бути у відносинах і відчувати людину на 100%.

Як ви собі уявляєте ідеальний вечір холостяка?

– Спокійний закритий бар, чистий віскі без льоду із запахом торфу. Однак це ідеальний вечір холостяка, якому вже за 40.  

Чи є музика, яку ви слухаєте, поки ніхто не чує? І речі, які робите, поки ніхто не бачить?

– Я не можу з іншими людьми дивитися фільми, де я знімався. Мені краще наодинці подивитися стрічку, зробити роботу над помилками. Дуже ніяково, коли на мене в кіно дивляться мої знайомі чи рідні.

Стосовно музики, зізнаюся, що час від часу слухаю старі альбоми Касти або пісні гурту Мальчишник.

Існує стереотип, що незаміжня жінка обовязково має кота, плюбляє вино і своє крісло-качалку. Хто тоді неодружений чоловік?

– Дивно, але чоловіків уявляють зовсім інакше. Зазвичай холостяків уявляють як мачо, які мають мотоцикл, працюють піарниками і стильно одягаються. Однак насправді все набагато простіше. Неодружений чоловік також має кота чи собаку, може випити віскі і дивиться Трансформерів. Також у нього вдома є конкретні закутки для шкарпеток.

Як ставиться песик до ваших жінок?

– Всі песики з’являлися в моєму житті разом з коханою дівчиною. Бенджамін також з‘явився, коли я був у парі. Однак зараз він живе не зі мною. Коли люди розходяться, хтось ділить дітей, хтось меблі, а я – собак.

Які жінки вам подобаються?

– Зовнішньо мені подобаються Дженніфер Еністон і Люсі Лью. Що стосується особистих якостей, то мені подобаються розумні, добрі, віддані жінки.

Продовжіть: шлях до вашого серця лежить через…

– Гумор.

Читайте також, де Дмитро Комаров проведе свій медовий місяць