Що одягнути на пляж: тренди купальників, взуття та капелюхів і табу у пляжній моді (розповідає фешн-експерт Леонід Мартинчик)

Як зібрати актуальний пляжний гардероб? Що можна одягнути на пляж, а про що краще забути у пляжній моді? Розповідає фешн-експерт Леонід Мартинчик.

Поділитися:

Що одягнути на пляж, щоб виглядати стильно і актуально? В ефірі шоу «Сніданок. Вихідний» розповів фешн-експерт проєкту «Богиня шопінгу» Леонід Мартинчик. Щодо купальників він говорить:

Знову актуальний та не виходить з моди леопардовий принт. Також у тренді поєднання двох різних принтів у купальнику.

Щодо аксесуарів, то для пляжу найкращим варіантом буде великий шопер чи сумка, а також великий солом’яний капелюх. Доповнити образ може легка туніка чи сорочка з натуральної тканини: льону, котону, бавовни.

Пляжний образФОТО: Pexels/Rebeca Goncalves

Леонід Мартинчик виділив декілька головних табу у пляжному образі. Отже, не можна:

►Одягати сонцезахисні окуляри на голову чи на зону декольте. Вони повинні бути або на очах, або в сумці. Для волосся є капелюх чи обруч.

►Брати на пляж маленьку сумочку. Справа в тому, що вона буде замалою для рушника та інших речей, необхідних на пляжі, і разом з нею доведеться брати ще пакет. А це негарно, краще всі речі спакувати в одну велику пляжну сумку.

►Зловживати прикрасами у пляжному образі. Допускається одягнути 1-2 прикраси, але не більше. Зараз знову у тренді золоті прикраси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотосесія в купальнику: вчимося стильно позувати на прикладі зіркових фото

►Одягати у якості головного убору на пляж спортивну кепку. Спорт повинен залишатися в спортзалі, вважає фешн-експерт.

►Доповнювати свій образ парео. Леонід Мартинчик говорить:

Парео – це Палеоліт, забудьте про нього. Воно вже зовсім неактуальне, тим більше з синтетичної тканини.

Ще одне доповнення від Леоніда Мартинчика: в’єтнамки можна одягнути на пляж чи у басейн, але не варто ходити у цьому взутті містом. Навіть влітку під час спеки. Краще віддати перевагу сандаліям, мокасинам чи лоферам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні купальники 2021 – тренди цього сезону від Андре Тана

Дотримуйтеся цих рекомендацій від нашого фешн-експерта, і ви будете мати фантастичний вигляд під час відпочинку на пляжі.