Модні купальники 2021 – тренди цього сезону від Андре Тана

Модні купальники 2021. Якими будуть тренди купальників влітку цього року - Андре Тан
Pexels/Roberval lima

Дизайнер Андре Тан розповів про тренди купальників 2021. Які купальники будуть модними цього сезону?

Поділитися:

Про те, якими будуть модні купальники 2021, у своїх соцмережах розповідає дизайнер одягу Андре Тан. Чи в тренді цього літа неонові купальники? А купальники на зав’язках? Чи модним буде закритий купальник? Чи варто обирати купальники з високою посадкою? Давайте дізнаватися від експерта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЛляні речі на літо 2021: Андре Тан назвав наймодніші фасони та кольори

Що стосується неонових купальників, Андре Тан розповідає:

Хітяра – мікс різних неонових відтінків в одному (які, до речі, легко поєднуються між собою). І неважливо, в якій кількості – весь купальник або окремі його елементи. Проте є невелике «але»: неон має гарний вигляд лише на хоча б трохи засмаглій шкірі.

Фото: Instagram @babaslavka

А зав’язки на купальниках ще в тренді? Так! І чим більше, тим краще. Особливо якщо мова йде про класичний варіант бікіні (той самий, в якому мінімум тканини), але з дуже довгими шнурками. Їх можна декілька разів обернути навколо талії або спробувати надіти в стилі Кендалл Дженнер – перевернувши верх від купальника «догори ногами», схрестивши на грудях. Ось як ідею з зав’язками використала співачка NK.

Фото: Instagram @kamenskux

Чи в тренді принт у дрібну квіточку на купальниках? Відповідь Андре Тана – так. Особливо ніжно виглядатимуть суцільні купальники. А ось Катерина Кухар обрала бікіні у квіточку.

Фото: Instagram @ekaterinakukhar_official

Мінімалізм в купальниках: за чи проти? Андре Тан запевняє:

Однотонний купальник лаконічного крою без декоративних елементів. Суцільний або роздільний – неважливо. Головне, щоб він був лаконічним і однотонним.

Фото: Instagram @nadyadorofeeva

Однозначний тренд 2021 для купальників – це кроше. Дизайнер стверджує, що в'язані або трикотажні купальники повертаються в моду:

Так, це не дуже практично (такий купальник буде довго сохнути та навіть може деформуватися в процесі сушення), але це дуже красиво. До речі, верх від такого купальника також можна використовувати як топ з шортами, спідницями, джинсами.

Фото: Instagram @snezhana_babkina

Купальники Terry Cloth – тренд літа-2021. Андре Тан наголошує, що їхня текстура може бути різною: нагадувати вафельний рушник, гофрований папір, шовк, який попрасували при занадто великій температурі – це все підходить. Пам'ятайте, що така тканина завжди буде візуально трохи збільшувати ваш об’єм.

Фото: Instagram @lesia_nikituk

Щоб візуально приховати живіт, Андре Тан радить обирати купальник з високою талією і темним низом. Також з цією метою можна обрати закритий купальник, краще однотонний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим поєднувати туніки? Тренди літа 2021 від дизайнера Андре Тана (ВІДЕО)

Купальники з високою посадкою чудово підкоригують фігуру при невираженій талії, а також при низькому зрості. До того ж, вони теж є однозначним трендом літа-2021.

А як обрати купальник на маленькі груди, щоб також залишатися в тренді? Андре Тан радить в такому випадку вибрати лаконічний низ і верх з оборками в області грудей. Це купальник для маленького бюста, який також буде модним цього сезону. А ось при широких плечах акцент в купальнику, навпаки, повинен бути знизу. У цьому допоможуть ті ж рюші, а також асиметрія або зав'язки.

Новини по темі