Юрій Горбунов розповів, чому не став ведучим шоу «Маскарад», та припустив, хто буде у фіналі «Танців з зірками»

Юрій Горбунов про участь у шоу Маскарад та про те, хто, на його думку, буде танцювати у фіналі Танців з зірками

Юрій Горбунов у шоу «Сніданок. Вихідний» поділився враженнями від шоу «Маскарад» та дав прогноз: хто буде у фіналі «Танців з зірками».

Поділитися:

Ведучий Юрій Горбунов сьогодні став гостем шоу «Сніданок. Вихідний». Він розповів про враження від грандіозного фіналу шоу «Маскарад», який відбувся вчора, та припустив, хто, на його думку, буде танцювати у фіналі «Танців з зірками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто переміг у шоу "Маскарад"

Отже, вчора відбувся грандіозний фінал головного шоу суботи «Маскарад». Глядачі дізналися, яка команда мисливців перемогла, а також побачили, хто ховається за 5-ма останніми костюмами. Одним з зірок у образі фантастичних персонажів виявився Юрій Горбунов, який ховався за костюмом Капелюшника. Дивіться відео його розкриття:

Про цей незвичний для себе досвід Юрій Горбунов розповідає, що було дуже цікаво вчитися робити фокуси та розуміти, що це поєднання майстерності і технологій. Зізнається – щоб його не впізнали, намагався змінити ходу, і в результаті в нього виходило ходити, як у Діми Коляденка. Та це не допомогло – ведучого мисливці відгадали.

Капелюшник Маскарад

Всіх цікавить запитання, чому Юрій Горбунов став учасником, а не ведучим шоу «Маскарад»? Адже його перший сезон вів саме він. Про це Горбунов розповідає:

Ми відразу домовлялися, що я веду лише перший сезон. Бо треба було шоу запустити і зрозуміти, як на нього реагують люди. Цього разу я із задоволенням спробував себе у якості учасника, а не ведучого.

Юрій Горбунов каже, що має велике навантаження, і вести шоу ще й у суботній вечір не захотів. Адже хоче більше часу приділяти родині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мені здається, що Юрі Горбунову час і самому взяти участь у «Танцях з зірками», – ведучий Тімур Мірошниченко

Незмінний ведучий головного шоу неділі «Танці з зірками» розповів, що десятий ефір, який відбудеться вже сьогодні о 21:00 на 1+1, присвячений темі «Сімейний вечір». Зірки будуть танцювати одразу по 2 танці – з членами своїх родин та бальний. Юрій Горбунов назвав своїх фаворитів на паркеті:

Я надзвичайно вражений Костею Войтенко, бо актори – це універсальні люди. Він може зробити не лише якісь технічні речі, а й увімкнути душу, і це відразу відчувається. Захоплююся нашими спортсменами, зокрема Олею Харлан. Олександра Заріцька відкрилася по-новому.

Щодо своїх прогнозів того, хто ж буде у фіналі шоу, Горбунов каже, що не любить робити жодних ставок. Проте вважає, що у фіналі точно танцюватиме Ольга Харлан і хтось із акторів. Нагадаємо, у «Танцях з зірками» залишилося 2 актори: Костянтин Войтенко та Артур Логай. Чи справдяться прогнози Юрій Горбунова? Побачимо вже скоро.

Дивіться «Танці з зірками» у неділю о 21:00 на 1+1. Квитки на ефіри можна придбати, натиснувши на посилання

Подивитися теплий візит Юрія Горбунова до "Сніданку. Вихідний" можна тут: