Сімейний ефір «Танців з зірками»: знайомимося з родинами учасників (відео, фото)

Танці з зірками
Сімейний вечір на Танцях з зірками: що відомо про родини учасників (фото і відео)

Десятий ефір «Танців з зірками» присвячений темі «Сімейний вечір». Учасники будуть танцювати зі своїми рідними. Що відомо про родини зірок на проєкті?

Поділитися:

Темою 10-го ефіру «Танців з зірками», який глядачі зможуть побачити вже 7 листопада о 21:00 на 1+1, буде «Сімейний вечір». Зірки станцюють по 2 танці: один номер з членами сім’ї, інший – бальний танець. Що ж відомо про родини зіркових учасників «Танців з зірками»?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники шоу «Танці з зірками» станцюють з родинами

Лідер турнірної таблиці проєкту минулого тижня, зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» актор Артур Логай станцює ніжний контемп з дружиною Євгенією та синами Германом і Левом. Артур неодноразово наголошував на тому, що саме дружина – його головна підтримка і мотивація.

Логай дружинаФОТО: Instagram/logai.arthur

Також актор зізнався, що його старший син Герман – від попередніх стосунків, але з його мамою він попри стереотипи підтримує хороші стосунки, які допомагають обом батькам бути залученим у виховання дитини.

Логай детиФОТО: Instagram/logai.arthur

Артур Логай неодноразово підкреслював, наскільки важливими для нього є родинні цінності. У «Вечір кумирів» він навіть станцював номер-присвяту своїм бабусі та дідусю, яких вважає ідеальною парою і на яких рівняється. Танець був дуже емоційним і чуттєвим ще й завдяки тому, що виступ супроводжувало виконання пісні наживо дідусем та бабусею Артура.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Сильнішої любові я не бачив", – Артур Логай розповів про свого дідуся, який 51 рік готує сніданок дружині

Дмитро Каднай нарешті повинен з’явитися на паркеті після перенесеного коронавірусу. І не з простим танцем, а із запальним степом, який виконає разом зі своїм батьком. Раніше на «Танцях з зірками» ми вже бачили маму співака, яка, до речі, чимось зовні схожа з партнеркою Дмитра Аліною Лі. 

Тепер же глядачі познайомляться і з татом артиста. Дмитро Каднай не афішує своє особисте життя, тому невідомо, чи перебуває він наразі у стосунках. Дружини і дітей співак поки не має. А от його партнерка Аліна Лі – молода мама, її дитині усього 1 рік. Раніше на ефірах вона зізнавалася, що дуже сумує за нею, адже через щільний графік мало бачить. Можливо, родина Аліни Лі також буде присутня у залі?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партнерка Кадная поділилася сімейними фото: рік тому Аліна Лі стала мамою

Хто з родичів доєднається у танці до Олександри Заріцької – це поки інтрига. Проте Саша неодноразово говорила про те, що саме бабуся відіграє важливу роль у її житті. Тож, можливо, саме вона затанцює з Олександрою та Юрієм вже цієї неділі? Те, що бабуся точно буде вболівати за онуку, очевидно. Вона вже не раз підтримувала Сашу під час ефірів. Наприклад, минулого ефіру вийшла на пряме відео-включення, щоб побажати Саші гарних оцінок. Дивіться, як це було на зірковому балконі після танцю Олександри Заріцької та Юрія Мєшкова:

Чи відступить коронавірус від пари Ольга Харлан та Дмито Дікусар? Чи зможуть глядачі вже цієї неділі побачити їх на паркеті «Танців з зірками»? І якщо так, з ким саме Ольга буде танцювати? Можливо, зі своїм коханими італійцем Луїджі Самеле?

Харлан КоханийФОТО: Instagram/olgakharlan

Ольга Харлан розлучена, дітей не має. Але коханий Джіджі вже якось приїжджав підтримати кохану на ефірі, можливо, цього разу станцює в парі з нею?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан зізналася, що була ще офіційно в шлюбі, коли завела роман з італійцем Луїджі

А може з Ольгою Харлан на паркет знову вийде сестра Тетяна, яку Оля вважає своїм талісманом?

Харлан сестраФОТО: Instagram/kharlantanya

Раніше сестра Тетяна вже виходила на паркет з Ольгою Харлан та Дмитром Дікусаром, що було сюрпризом для Олі. Дивіться це зворшливе відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Харлан про «Вечір кумирів» на «Танцях з зірками»: «Вчорашній ефір – найбільш емоційна подія в моєму житті. Ми з Дімою танцювали обидва травмовані»

Найдраматичнішою ситуація на «Сімейному вечорі» буде у актора Костянтина Войтенка. Адже його стосунки з дружиною Валентиною, про які розповідав сам актор, викликали увагу ЗМІ до неї, яка виявилася небажаною.

Войтенко дружинаФОТО: Instagram/kostiantynvoitenko

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Костянтина Войтенка розповіла правду про їхні сімейні стосунки: пара з квітня не живе разом

Тож впродовж останніх ефірів Костянтин не коментує своє особисте життя, лише говорить, що його найбільший страх – втратити родину.

Войтенко родинаФОТО: Instagram/valentina_voitenko

В одному з минулих ефірів Костянтин поставив собі за мотивацію – дійти до ефіру з родичами, щоб вийти з дружиною на паркет і нарешті вивести сімейні стосунки на новий рівень. Костянтин навіть зробив танець-присвяту дружині, де вперше в історії шоу танцював сам, без партнерки.

Войтенку вдалося дійти у проєкті до сімейного ефіру, але чи прийде дружина Валентина його підтримати? Можливо, в танці з’явиться його донечка Емілія? Побачимо вже цієї неділі на «Танцях з зірками».

Дивіться «Танці з зірками» у неділю о 21:00 на 1+1. Квитки на ефіри можна придбати, натиснувши на посилання.

Новини по темі