Вагітна Валентина Хамайко розповіла свої фітнес-секрети

На початку вагітності ведуча стала зіркою обкладинки VIVA Дієтика.

Поділитися:

Днями в розпал літа в липні світ побачив оновлений випуск популярного глянцю VIVA Дієтика із зіркою Сніданку. Вихідний Валею Хамайко на обкладинці, яка нещодавно зізналася, що вагітна знову! Багатодітна матуся, кондитер, мотиватор, телеведуча і модель з медичною освітою показала себе у бездоганній спортивній формі, - саме так зірка виглядає на початку своєї четвертої запланованої вагітності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко завітала на прем'єру Монстри на канікулах-3 з шістьма дітьми

Велика щаслива родина подружжя Валі Хамайко і Андрія Оністрата та їх трьох дітей чекають на омріяне поповнення! Хто це буде – хлопчик або дівчинка – наразі невідомо.

Тим часом, енерджайзер Валя Хамайко у своєму цікавому стані, і не думає перепочити та повідпочивати на дивані або на курорті, і не збирається в декрет взагалі - телеведуча продовжує вести активний спосіб життя, прокидатися о 5:30 ранку, займатися родиною і дітьми (без допомоги нянь!), фермою, вдосконалювати свій кондитерський талант та працювати в ранкових прямих ефірах на 1+1! Як їй це все вдається? Як треба вправно розпланувати своє життя і змінити своє ставлення до буднів і своїх обов’язків, не забувати про кар’єру, щоб зуміти стати активною і щасливою багатодітною мамою, успішною телеведучою, мати час на романтику з коханим чоловіком – шукайте відповіді в інтерв’ю.

Особистий тренер телезірки Ксенія Литвинова розпланувала для своєї підопічної комплекс спеціальних вправ без статики, насамперед прибравши навантаження на прес та інтегруючи повільні заняття зі спортивними резинками для ніг, безпечним тренуванням для колін. У випадку Валі Ксенія ще й враховує проблему з варикозом.

Щаслива усміхнена Валя розповідає: «Головний мій рецепт – це не пролежувати всю вагітність. Треба постійно рухатися, займатися спортом, багато ходити пішки. Існують обмеження у вправах на всіх триместрах вагітності, особливо вони відчутні на першому та останньому. Рекомендується обмежити вправи з вагою, заборонені стрибки, біг, надмірні розтяжки, дуже різкі рухи. На другому триместрі добре влаштувати собі комфортне навантаження – танці, йога, стрейтчинг, пілатес, фітболи. Вправи з модними нині резинками  – ок. На третьому ідеальна дихальна гімнастика, плавання та легка розтяжка. Я займаюся мінімум три-п’ять разів на тиждень з тренером Ксенією, яка контролює мої досягнення і мій стан. Плюс на вихідних ходжу по 2000 кроків».

У журналі Валя також розкаже про романтичні ранкові чаювання з коханим, про те, як залагоджує суперечки та сварки своїх трьох дітей, як самостійно робить чудовий сир і поділиться рецептом, як в неї на фермі живуть кози з коровою, хто за ними доглядає, як збирає врожай ягід та фруктів, чому припинила вживати цукор та надихне всіх читачів не боятися роботи та вчитися встигати значно більше, ніж собі можна уявити!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко чекає на четверту дитину