Валентина Хамайко: 10 несподіваних фактів про ведучу 1+1

Кондитер, мотиватор і багатодітна мама сьогодні святкує день народження.

Поділитися:

Валентина Хамайко – жінка-натхнення, яка встигає робити одразу мільйон справ. Вона легко і з посмішкою поєднує роботу ведучої ранкового шоу Сніданок. Вихідний, щасливе подружнє життя і виховання чотирьох дітей. А разом з тим – захоплюється кулінарією, бере участь у спортивних марафонах і навіть сама вирощує овочі та фрукти. До дня народження Валентини Хамайко ми вирішили трохи більше розповісти про телеведучу 1+1.

Цікаві факти з життя Валентини Хамайко

1. Валентина мріяла займатися гімнастикою, але доля розпорядилася інакше. Зараз мамине захоплення опановує її молодша донька. За словам ведучої, маленька Мирослава обожнює тренування з гімнастики і робить неабиякі успіхи.

2. Кар’єру на телебаченні Валентина Хамайко почала… з подіуму. Вперше на кастинг вона потрапила у 13 років, а невдовзі здобула звання найкращої моделі України. Майбутня ведуча брала участь у показах колекцій одягу Лілії Пустовіт, Роксолани Богуцької, Віктора Анісімова та інших відомих дизайнерів.

3. За освітою Валентина Хамайко – медик. Закінчила фармацевтичний факультет в університеті ім. Богомольця. Навіть після першої появи на телеекранах майбутня зірка ще рік продовжувала паралельно працювати фармацевтом в аптеці.

4. Особлива пристрасть ведучої Сніданок. Вихідний – кулінарія. А саме – десерти. Валентина полюбляє тішити сім'ю ласощами та експериментувати на кухні. Видала власну кулінарну книгу десертів Солодка недiля. До збірки увійшло 58 рецептів солодких смаколиків для всієї родини – по одному на кожну неділю року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мама чотирьох дітей Валентина Хамайко розповіла про свою нездійснену мрію

5. Зараз разом з чоловіком виховує двох доньок та двох синів. Під час четвертих пологів, аби не було нудно, телефонувала друзям, які її розважали. Колега та ведучий Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін був на зв’язку з Валентиною і всіляко її підтримував.

6. Родина ведучої піклується про цілу домашню ферму! На господарстві є курчата, кролики, козенята і корова. Овочі та фрукти Валентина Хамайко вирощує на своєму городі, а сир готує власноруч.

7. У сім’ї Валентини Хамайко та її чоловіка Андрія Оністрата одну з найважливіших ролей відіграє спорт. Це захоплення батьки прищеплюють своїм дітям та всією сім’єю беруть участь у великих змаганнях, марафонах і забігах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко розповіла, як народжувала четверту дитину

8. Валентина Хамайко має спеціальний розряд рівня F і сертифікат зі стрільби. Ведуча півроку відвідувала заняття з фітнес-мілітарі: курс самозахисту, екстремального фітнесу та програми Антитерор.

9. Голосом Валентини Хамайко говорить одна з головних героїнь мультфільму Коко – Луїза Рівера. Торік анімаційна стрічка була визнана найкращою і отримала Оскар.

10. Активна і непосидюча Валентина Хамайко вже через три дні після народження сина Андрійка вела ранковий ефір Сніданок. Вихідний. У студію ведуча приїхала прямо із пологового будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко з чоловіком розповіли, як подолали кризу у стосунках