Валентина Хамайко розповіла, як перемогла післяпологову депресію

Як ведуча подолала психологічно складний період у житті.

Поділитися:

Під час прямої трансляції «Сніданок після Сніданку!» ведуча Валентина Хамайко відповіла на запитання глядачів та зробила щирі зізнання. Певно, багатьом важко уявити енергійну мама трьох дітей, ведучу популярного ранкового шоу в депресивному стані. Однак Валентина розповіла, що після народження першої дитини її таки поглинула депресія. Щоб влаштувати сімейне життя та доглядати за малям, їй на той час довелося піти з музичного каналу. Опісля будні ведучої стали рутинними.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі Сніданку з 1+1 кумедно привітали глядачів із весною (відео)

«Коли я народила дитину, то дуже засумувала. У мене почалася депресія. Думала, що життя проходить у Києві, а я сиджу сама в селі. І маленька дитина повністю змінює життя. Мені було складно психологічно. Але не мала бажання звертатися до психологів. Завжди намагалася аналізувати своє життя, робити висновки з помилок», - розповіла Валентина Хамайко.

 

Однак їй вдалося знайти рецепт подолання депресії:

«Депресія долається тоді, коли створюєш собі план і дієш за ним. Коли відчуваю, що просідаю емоційно, пишу чіткий графік розвитку. Наприклад, 9.00 – англійська, 10.30 – спортзал, 11.30 – їду по стравах тощо. Це графік із перспективою досягнення мети. Тоді дурні думки не приходять у голову. Ти бачиш життя, зміни, результат – і цим надихаєшся».

Більше цікавого про ведучу «Сніданок. Вихідний» дізнавайтеся у відео. Ви почуєте, яких ранкових ритуалів дотримується Валентина, які в неї стосунки з чоловіком та як вона стала ведучою ранкового шоу на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко зізналася, на що чекає у 2018 році