Зірка, що ховалася під костюмом Медузи Горгони в шоу "Маскарад", розповіла детальніше про свій образ та виступ (ВІДЕО)

Які були складнощі в костюмі та як відчуває себе зірка, коли її намагаються вгадати?

Поділитися:

Вчора, о 20:20 на 1+1, відбувся другий випуск шоу "Маскарад", де дві команди мисливців намагалися вгадати, хто ховається за костюмами героїв. Відкрили двох персонажів: Кішку та Медузу Горгону. Сьогодні поговоримо детальніше з одним з цих персонажів у шоу "Сніданок. Вихідний", а саме з зіркою, яка була під Горгоною – Джамалою!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто ховається за костюмом "Кішки" в шоу "Маскарад"!

Джамала зізналася, що костюм, особливо голова, були дуже важкими:

Ви знаєте, мені здається, що найскладнішим було носити оце все разом, тому що дуже об'ємний костюм. І не зважаючи на те, що зараз я прийшла до кисню, але тут, в голові, мені постачався кисень. Я дихала не через маску, тому що вона не пропускає повітря! Запис співу робили до цього, але рухатися на сцені було достатньо важко. Голова важить десь п'ять кілограмів. 

 Як Джамала відреагувала, коли їй запропонували такий образ? Чи був він співачці органічним? Пояснила:

Я, як музикант, спочатку відходила від музики. Коли я почула, що мені пропонують заспівати таку пісню, мене на цьому зловили. Для мене це було таке суперзавдання. В мене дуже таємничий образ. Я співала своїм голосом, але в мене було завдання, щоб мене по ньому не вгадали! Проте я відчувала, що Саніна та Маша Єфросиніна одразу мене впізнали. Не знаю, вони якось намагалися підіграти, щоб не одразу було зрозуміло, що це я, але я відчувала, що вони здогадалися відразу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шоу Маскарад: Мама Олександра Попова розплакалась, побачивши сина на сцені

В підказці було сказано, що Джамалі багато хто заздрить. Та як зірка переживає це в реальному житті? Співачка зазначила:

Нормально, тому що люди всі різні та звичайно, що в когось є щось, чого в нас немає. Але якщо ти радієш по-справжньому... Я, наприклад, сьогодні прокинулася зранку, ніби я перемогла на боксі, бо так раділа за Сашка Усика!

Як діти Джамали відреагували на такий образ?

Ой, вони злякалися. Був момент, коли одна примірка була вдома. Це було десь о 9 вечора, вони лягають вже спати. Пам'ятаю, що побачив Емір і він трохи злякався. Я намагалася йому розказати, що це мультик, я такий герой... Але я трохи злякалась, що він злякався! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто ховається за костюмом ведмедика "Тедді" в шоу "Маскарад"!

Зірка поділилася, що ніхто зі знайомих, навіть мама, не знали, що вона буде Медузою Горгоною в шоу "Маскарад":

Це було найскладніше завдання в "Маскараді": бути завжди в мішку, не спілкуватись з людьми... Зазвичай я приходжу на павільйон, зі всіма вітаюсь та розмовляю, а тут мені кажуть: "Нічого не кажи, ані слова". Мені принесли води, а я не можу навіть сказати "дякую", тому що мене можуть впізнати по тембру!

Можете подивитись, як Джамала танцює на проекті "Танці з зірками":