Нарешті настав сезон соковитих ягід. Серед улюбленців багатьох – черешня. Тішить те, що ця не лише смачна, а й корисна, причому як свіжа, заморожена, так і в’ялена. Щоправда, користь також має міру: дієтолог Галина Незговорова радить вживати не більше 300 г за один раз. А серед корисних властивостей черешні виділяє наступні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 поради, як правильно вибирати черешню

1. Клітковина черешні сприяє усуненню закрепів та виведенню токсинів.

2. Корисні властивості черешні покращують роботу нирок, печінки та уповільнюють процеси старіння.

3. Якщо дбаєте про свою фігуру, перед обідом або вечерею скуштуйте декілька черешень, матимете відчуття ситості та з’їсте менше.

Не варто смакувати черешнею одразу після основного прийому їжі. Має минути не менше 30 хв., – зауважує дієтолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зупинитися неможливо: Скільки черешні можна їсти на день?