5 продуктів харчування, що збільшують тривалість життя

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дізнайтеся, які продукти здатні продовжити ваше життя

Поділитися:

Науковці Техаського університету зробили сенсаційну заяву. Вчені  встановили, що продукти, які містять у своєму складі сполуку, відому як спермідин, здатні збільшити тривалість життя на близько 25%. Ця сполука сприяє росту та відновленню тканин. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що буде, якщо повністю відмовитись від цукру і солі

Витримані сири чеддер, брі та пармезан не тільки дозволять прожити довше, а й допоможуть запобігти раку печінки. 

Грейпфрут.  Якщо ви не фанат витриманих сирів, цілюща сполука міститься також в грейпфруті. Крім того, цей фрукт має багатий вітамінний склад, чудово регулює вміст зайвої рідини в організмі та запобігає відкладення жиру. Відомо, що аромат грейпфруту концентрує увагу та покращує пам'ять.

Зелений горошок. Страви із зеленим горошком полюбляють і дорослі, і діти. Він корисний та смачний, легко засвоюється та вважається дієтичним продуктом. 

Кукурудза. Одною з головних корисних властивостей кукурудзи є нормалізація рівня цукру в крові, а також вона чудово очищає кишечник від шлаків і токсинів. Вчені довели, що кукурудза - джерело вітамінів, що необхідні організму людини. Вона позитивно впливає на самопочуття та зміцнює імунітет. 

Пророщена пшениця. Корисні властивості пшениці полягають у здатності омолоджувати всі системи організму. Цей злак забезпечує продуктивну роботу мозку і дарує енергію нашим м’язам. 

Харчуйтесь правильно та залишайтеся здоровими! Нехай ваш організм буде повним енергії та молодості. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 простих правил, які збережуть красу шкіри взимку

Новини по темі