5 секретів, як побороти висипання на шкірі після новорічних застіль

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Лікар-косметолог розповіла, як боротися із висипаннями після переїдання.

Поділитися:

У період новорічних застіль навіть ті дівчата, що протягом року харчуються правильно, іноді грішать. Переїдання жирного або солодкого може призвести до появи висипань. Як із цим боротися, та що означають такі висипання - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 правил догляду за шкірою перед сном

1. Відмовтесь від жирного, занадто солоного та солодкого. Наївшись на ніч смаженої картоплі, вранці ви можете помітити, що шкіра обличчя занадто жирна. Позбавте свій шлунок від такої їжі, інакше виникнуть проблеми. 

2. Споживайте більше овочів та фруктів. Найбільш корисними для шкіри є вітаміни А, Е та С. Перець, гарбуз , помідори та зелень - ваші найкращі друзі, що зроблять шкіру сяючою, здоровою та чистою. Із таких продуктів можна приготувати смачні та корисні страви. Крім того, ви можете застосовувати їх зовні, роблячи різноманітні скраби, маски або тоніки для шкіри. 

3. Для відновлення шкіри надавайте перевагу продуктам, що містять у своєму складі вітамін А. Крім того, цей вітамін захищає від шкідливих ультрафіолетових променів, регулює виділення жиру, сприяє зміцненню імунітету. 

Найбільше вітаміну А міститься у болгарському перці, моркві, петрушці, помідорах, вершковому маслі, жовтку яєць, риб'ячому жирі та гарбузі, - стверджує експерт. 

4. Вітамін Е врятує вашу шкіру від жирного блиску. Вітамін Е міститься у риб'ячому жирі, капусті броколі, усіх видах олії та горіхах. 

Без вітаміну Е не засвоїться вітамін А. Вони працюють у парі. Тому перед тим, як з'їсти морквину, посмакуйте горіхами або випийте трішки оливкової олії. 

5. Вітамін С Найбільше вітаміну С міститься у коренях хріну, цитрусових, капусті, цибулі та смородині. 

Ці три вітаміни в комплексі покращують дію один одного. Вітамін А - регенерує, вітамін Е - живить, а вітамін С - омолоджує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, як правильно доглядати за шкірою холодної пори

Новини по темі