«Я кажу «НІ» жахливій цій війні!» – Наталія Могилевська розповіла про творчість та волонтерство під час війни та про те, чому не покинула Київ

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Співачка Наталія Могилевська у "Сніданку. Онлайн" розповіла, чому не захотіла їхати зі столиці, незважаючи на небезпеку війни.

Поділитися:

Співачка Наталія Могилевська від самого початку війни почала займатися волонтерством, допомагати людям, які ховаються від обстрілів у київському метро, писати пісні, присвячені нашій боротьбі із загарбником. Вона вирішила не залишати Києва, незважаючи на небезпеку обстрілів. Чому співачка прийняла таке рішення та що вона вважає за необхідне наразі робити для допомоги людям, Могилевська розповіла на включенні зі "Сніданком. Онлайн".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Барбір: «Вірю, що скоро зможу обійняти свого сина, своїх рідних, друзів і планувати наше майбутнє разом»

Отже, на питання, чому, незважаючи на небезпеку, Наталія не поїхала з Києва, вона відповіла:

"Я співачка, я повинна робити свою роботу, кожен має робити те, що він може. Я маю силу слова і пісні. А ще в мене є вода, свердловина біля дому. Я набираю воду і доставляю її людям, які ховаються в метро. Я впевнена, що коли ти робиш корисну справу, коли ти поруч з людьми, коли ти можеш людей обійняти, підтримати духом, тобі нічого не страшно".

У своєму Instagram Наталія показує, як спілкується з людьми в столичному метро та співає для них:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий Олександр Попов в "Сніданку. Онлайн" розповів про наречену і про те, як повертався до Києва на захист своєї землі

Нещодавно Наталія Могилевська разом з композитором та поетом Юрієм Рибчинським переробила свою відому пісню "Місяць". Про неї співачка розповіла і у "Сніданку. Онлайн":

"Я кажу "НІ" жахливій цій війні. Ця пісня про мирне населення з величезною силою духу. Ми точно переможемо! Я так в це вірю, я відчуваю це кожною клітиною".

У своєму Instagram Могилевська також пише:

"Молюсь за міста України! Маріуполь, Буча, Ірпінь, Гостомель, Харків, мій рідний Київ і Чернігів милий, який так мужньо тримає оборону і захищає собою столицю. А Донецьк, Луганск, Крим… За всі міста України, за людей моїх рідних – і живих, і за тих, хто вже пішов. Молюсь за вас усім серцем!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Дікусар пережив обстріл балістичними ракетами: "Наш прапор підгорів, але вистояв! Слава нації!"

Про те, що буде після закінчення війни і нашої безумовної перемоги в ній, Наталія Могилевська сьогодні сказала:

"Я вірю в те, що буде нова музика, нова культура, економічний злет України. Зараз я вже пишу молитву, а також переможний гімн. Бо перемога буде наша, і вона буде такою красивою!"

Сюжети та коментарі експертів на найактуальніші теми сьогодення, а також включення відомих людей дивіться щодня з 10:00 до 13:00 у "Сніданку.Онлайн": на Ютуб-каналі програми та на телеканалі ТЕТ на ТБ.

Новини по темі