Як приготувати бендерики: простий рецепт від Руслана Сенічкіна
У студії “Сніданку з 1+1” Руслан Сенічкін показав рецепт приготування бендериків.
Трикутні млинці з м’ясною начинкою - бендерики будуть хорошим варіантом сніданку для вашої родини. Ні, назва не пов’язана зі Степаном Бандерою, адже страву вигадали ще козаки. Колись саме під час облоги в місті Бендери воїни винайшли цей рецепт. Як приготувати український смаколик - показав ведучий 1+1 Руслан Сенічкін в ефірі "Сніданку з 1+1".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати холодний борщ: рецепт від Юрія Горбунова та Єгора Гордєєва (відео)
Рецепт бендериків
Інгредієнти:
Для тіста:
- молоко — 250 мл
- яйця — 2 шт.
- борошно — 125 г
- олія — 1,5 ст.л.
- сіль — 0.5 ч.л.
- цукор — 1 ч.л.
Начинка:
- м’ясний фарш — 400 г
- цибуля — 1 шт.
- сіль, перець — за смаком
Кляр:
- яйця — 2 шт.
- молоко — 40 мл
- сіль — за смаком
Покроковий рецепт бендериків:
- Замішуємо тісто для млинців до консистенції сметани.
- Смажимо млинці.
- Робимо фарш. Ведучий радить не доливати нічого до фаршу для соковитості, найкращий варіант — натерта цибуля.
- Занурюємо готовий трикутник в яйце і смажимо “шовчиком” до низу.
- Просмажуємо на середньому вогні під кришкою, щоб фарш просмажився. Смачного!
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сезон грибів: кому не можна споживати цей продукт, та що робити у разі грибного отруєння
Ранок зі “Сніданком з 1+1” – це свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 9:30 на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.
Сніданок в соцмережах:
Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.