Анастасія Приходько після третіх пологів: Я не соромлюсь свого тіла (ФОТО)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Анастасія Приходько показала своє тіло після третіх пологів
Instagram / @prykhodko_official

Два місяці тому Анастасія Приходько стала мамою втретє. На своїй сторінці в Instagram українська співачка поділилася відвертими світлинами свого тіла, щоб підтримати всіх жінок, яким дорікають через фігуру після народження малюка.

Поділитися:

Анастасія Приходько виховує трьох дітей: 11-річну доньку Нану, 5-річного Гордія та сина Луку, який з’явився на світ у березні цього року. Після пологів Анастасія поділилася невідретушованою фотографією свого тіла і думками про жіночу фігуру та материнство.

Як бути тим, хто звик завжди бачити одне відображення в дзеркалі, а після родів на тебе дивиться зовсім інша людина? Зайві кілограми, розтяжки, звисаючий живіт, груди, недоглянутість (не всі тут супермоделі та чудовий генофонд, коли після води з-під крану ти прекрасніша за Моніку Бєлуччі). А буває так, що просто немає сил будь-що робити. Не забуваймо про поширену післяродову депресію та гормони.  

Бути мамою – найскладніша місія на землі для жінки: виносити та народити! Я пишаюся кожною смужкою на животі, яка щодня нагадує мені про сина, я не соромлюсь свого живота, який звис і схожий на тертку, так у мене целюліт. Так-так, бо я їла та допомагала рости своїй дитині. Я пишаюся своїм животом (хоча зараз намагаюся його перебороти). Але я з гордістю показую його Вам, я пишаюся , що стала мамою в третій раз! Я хочу підтримати кожну жінку, я знаю, як це тяжко!

Бог створив жінку до появи глянцю, лайків, подіума та сцени! Він створив жінку, щоб вона могла подарувати життя!

Анастасія Приходько була вражена реакцією в коментарях і шквалом особистих повідомлень. Сотні слів вдячності за відвертість надихнули співачку писати щиро про своє тіло та роботу над ним і надалі.

Приходько фігура
 

В мене багато целюліту. Я подивилася в дзеркало і зрозуміла тільки одне, що просто дуже багато роботи. Потрібно просто взяти себе в кулачки і все привести в порядок. Все долається, все!

Психологиня Дар’я Селіванова підтримуєє позицію Анастасії і застерігає від тотальної байдужості до свого тіла. Психологиня радить приймати себе такою, як Ви є, але все ж працювати над собою.

Тонка межа полягає в тому, що хотіти себе покращити, але не страждати від того, що маєш. Тобто коли людина не страждає від реальності і якість її життя від цього не залежить.

Що ще радить психолог, дивіться у свіжому випуску «Сніданок з 1+1» від 26 травня 2021 року.

Новини по темі