Ведучий «Сніданку з 1+1» Єгор Гордєєв зробив незнайомці оригінальний подарунок

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ведучий 1+1 зробив цікавий подарунок незнайомці | Новини дня | 1+1

Підсумки проекту відважних підприємців.

Поділитися:

Відомий ведучий популярного ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Єгор Гордєєв став учасником журі у проекті «Рейтинг відважних підприємців: Дніпро». Залучитися до заходу Єгора запросили організатори – редакція MC Today.

Гордєєв, як і інші члени журі, мав виставити свої експертні оцінки – від 1 до 5 та вручити спеціальний, особистий приз. Ведучий відповідально поставився до свого обов’язку та уважно прочитав усі 50 неймовірних історій підприємців.

Зрештою Єгор Гордєєв обрав переможця та подарував спеціальний подарунок Олені Возній: можливість відвідати майстер-клас Brand ID: який твій меседж та сертифікат на навчання у Вищій Школі Media & Production. А також запросив переможницю на канал 1+1, щоб особисто провести екскурсію.

Єгор Гордєєв не зміг з поважних причин приїхати до Дніпра у цей день та особисто нагородити Олену. Але ведучий записав відеозвернення, а також через організаторів передав їй від себе спеціальний подарунок.

«Маю велику честь бути у журі проекту  «Рейтинг відважних підприємців: Дніпро». Я познайомився з кожною історією і не уявляв, що зустріну такі неймовірні ідеї. Знаю, як важко вести бізнес. Я щоранку в «Сніданку» спілкуюсь з міністрами, з чиновниками, бізнесменами. Велика всім учасникам пошана. Є одна історія, яка вразила мене найбільше».

Я у Олені Возній, засновниці кав’ярні, побачив свою маму, яка також хоче почати все спочатку і відкрити свій бізнес, йти далі, розвиватися у нашій країні.

«Ви, Олено, своїм прикладом довели, що з невеличкої кав’ярні можна зробити велику справу, дякую вам за це натхнення!» – сказав у відеозверненні Єгор Гордєєв.

Нагадаємо, з-поміж усіх заявок, які надійшли до редакції MC Today, організатори обрали 50 підприємців, які, на їхній погляд, відкрили найцікавіші власні справи у Дніпрі та Дніпропетровській області. Після чого розпочалось всеукраїнське голосування.

Експерти та редакція оцінювали учасників за п'ятьма критеріями: інноваційність, стійкість бізнесу, подолання перешкод з честю, вражаюча історія, робота на благо країни. 

Варто зазначити, що  у наш час багато хто з українців мріє відкрити свою справу та стати успішним бізнесменом, але через складність і ризики з’являються різні сумніви, тому вони так і не наважуються започаткувати свій бізнес. Але є герої, які досягають успіху, навіть не маючи вищої освіти, але завдяки наполегливості та рішучості стають успішними людьми. Такі моменти мотивують й інших.

Також читай більше новин про ведучого:

1. Єгор Гордєєв розповів, як побував у прямому ефірі шоу Good Morning America

2. Єгор Гордєєв: 10 цікавих фактів про жінок, мрії та захоплення ведучого 

3. Єгор Гордєєв запустив свій канал на YouTube — і це буде захопливо

Новини по темі