Антоніо Лукіч розповів, чому з фільму “Люксембург, Люксембург” довелось вирізати сцену з Ірмою Вітовською

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Антоніо Лукіч про майбутнє українського кінематографу, а також  подробиці зі знімального майданчика Люксембург,Люксембург - відео 1+1

В ефірі “Сніданку з 1+1” показали ексклюзивні кадри, які не потрапили до стрічки.

Поділитися:

Щодня з 7:00 до 11:00 на телеканалі “1+1 Україна” глядачів головного ранкового шоу країни «Сніданку з 1+1» чекає зустріч з улюбленими ведучими, які стали близькими друзями та точкою опори для багатьох українців. Традиційно в ефірі “Сніданку з 1+1” вони розкажуть новини, дадуть корисні поради, поспілкуються з цікавими гостями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Це внутрішня російська криза”: Ганна Маляр в ефірі “Сніданку з 1+1” прокоментувала події в білгородській області

Нещодавно в українському прокаті з успіхом пройшов фільм “Люксембург, Люксембург” режисера Антоніо Лукіча. Це вже друга успішна стрічка українського режисера. Єгор Гордєєв поговорив з Антоніо про майбутнє українського кінематографу, а також довідався ексклюзивні подробиці зі знімального майданчика “Люксембург,Люксембург”. В ефірі “Сніданку з 1+1” показали уривок інтервʼю Антоніо Лукіча.

Режисер розповів, що дуже любить працювати з українською акторкою Ірмою Вітовською і для неї завжди в нього є роль. В “Люксембург, Люксембург” теж була  сцена з акторкою, але до фільму вона не потрапила.

“Ми дуже шкодували. Це була, мабуть, найпотужніша лірична сцена, де просто незнайома людина пояснювала Васі( одному з головних героїв - прим.ред), чому його батько був хорошою людиною. На жаль, в монтаж цієї історії вона не підходила, тому що рушієм сюжету став Коля (ще один головний герой - прим.ред)”, - зізнався Антоніо.

Сніданок з 1+1

За словами Лукіча, він переживав через цю ситуацію.

“Мені дуже незручно було. Я розумію, що це і хороша сцена, і багато зусиль і репетицій”, - розповів режисер.

 В фільмі “Люксембург, Люксембург” знялась Ксенія Мішина. Одна зі сцен з акторкою також зазнала змін.

“В неї був прямо якийсь видатний монолог про те, як їй робив пропозицію її хлопець. Вона розповідала своїй сестрі і дружині Васі, як вони поїхали на Балі і раптом з неба опустився дрон і сестра перепитувала: “Дрон?”. Вона каже: “Так, дрон”. А там маленька така кулька і обручка з написом “виходь за мене”. Вона плакала, і це була потрясна сцена. Тоді це мало зовсім інше значення. Але ми це вирізали не через те, що воно втратило те значення. Скоріше це теж було перетягування сюжетної лінії в сторону”, -  поділився Антоніо Лукіч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мені хотілося, щоб це був наче оберіг", — майстриня-вишивальниця розповіла, як створює вишиванку для Нелі Шовкопляс

Крім того, в інтервʼю Єгору Гордєєву режисер розповів. що вірить в успіх українського кіно не тільки в Україні, а й за кордоном. Але ще потрібно багато докласти зусиль до цього.

“Ми намагаємось зрозуміти, як це зробити. Я знаю тільки те, що всім дуже дивно бачити, що в українців є почуття гумору. Стереотип про Україну як країну третьої культури дратує. Ти маєш якось великим зусиллям пояснити, що це не так, що ми десь попереду всіх, а не позаду. Але, мабуть, треба якийсь час, щоб це довести”.

Повну версію інтервʼю Антоніо Лукіча Єгору Гордєєву дивітьсяна сайті 1+1:

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 11:00 на телеканалі “1+1 Україна”, а також на YouTube.Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Нагадаємо, для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі