"Це просто як грім серед ясного неба", "з лимона могла вичавити лимонад" — ведучі "Сніданку з 1+1" про обірване життя Руслани Писанки

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
"Це просто як грім серед ясного неба", "з лимона могла вичавити лимонад" - ведучі "Сніданку з 1+1" про обірване життя Руслани Писанки

Стало відомо, що вночі не стало акторки та ведучої Руслани Писанки.

Поділитися:

Сьогодні вночі обірвалось життя акторки, ведучої інфотеймент-шоу «Твій День» на телеканалі 1+1 – Руслани Писанки. Про це у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» повідомили її колеги – Людмила Барбір, Руслан Сенічкін та Тімур Мірошниченко. Ведучій було 56 років.

Писанка Руслана

«Друзі, у нас надзвичайно сумна новина для всіх українців, які знали її. Цієї ночі не стало Руслани Писанки – нашої колеги, акторки, ведучої денного шоу «Твій День» на телеканалі 1+1. У неї була своя боротьба, своя війна за життя. Але життя розпорядилось так, що вона цієї ночі померла», — озвучив у студії Руслан Сенічкін.

Через повномасштабне вторгнення Писанці довелось поїхали до Німеччини, де у неї виявили важку хворобу. Там вона була вимушена справлятись з нею наодинці. За словами колег, Руслана Писанка ніколи не хотіла розповідати, наскільки їй було важко, а навпаки, завжди з надією на майбутнє, з неймовірною життєрадістю.

Руслана Писанка

Людмила Барбір згадала, як разом знімалась з Писанкою у серіалі та майже усі сцени мала з нею. Говорить, що це була неймовірно світла людина, яка любила життя.

«Щоразу, коли вона заходила на майданчик чи просто до павільйону, вона наче за собою тягнула величезний шлейф життєвої енергії, який від неї линув. Руся завжди багато жартувала, у кожній сцені у неї завжди була імпровізація. Завжди з режисерами додавала до тексту якісь фішечки, кожна сцена – це була окрема величезна робота. Це неймовірно талановита та світла жінка, актриса, телеведуча. Це просто як грім серед ясного неба», – зі сльозами на очах прокоментувала Барбір.

Зі свого боку її колега по шоу «Твій День», ведучий Тімур Мірошниченко додав, що Писанка була такою позитивною людиною, яка дійсно «з лимона могла вичавити лимонад».

Востаннє Руслана Писанка виходила на зв'язок із глядачами під час святкування річниця інфотеймент-шоу «Твій День» у травні 2022 року. Тоді усі ведучи програми, яких розкидало світом через повномасштабне вторгнення, увімкнулись до ефіру «Сніданку з 1+1». Під час включення ведуча заявила, що впевнена у перемозі України.

«Життя триває, воно йде вперед. Воно змінюється і ми разом із ним. Буде і «Твій День», і новий день, буде все, коли ми переможемо. І я цієї перемоги очікую, як і усі українці», — у травні наголосила Руслана Писанка.

Руслана Писанка

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі