Ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» на ТЕТ дружина Олексія Резнікова розповіла про стосунки з чоловіком та натякнула про пишне святкування весілля у звільненому Криму

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Дружина Олексія Резнікова розповіла про стосунки з чоловіком та натякнула про пишне святкування весілля у звільненому Криму

Вперше до студії «Сніданку з 1+1» завітала телеведуча, психологиня та дружина міністра оборони України Юлія Зорій.

Поділитися:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу ТЕТ у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей. 

Вперше до студії «Сніданку з 1+1» завітала телеведуча, психологиня та дружина міністра оборони України Юлія Зорій. Наразі її більше знають у статусі дружини чиновника, проте 7 років професійного життя Юлія присвятила одному з ранкових шоу. Через повномасштабне вторгнення росії на територію України телекар’єра Зорій стала на паузу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Jerry Heil в ефірі "Сніданку з 1+1" пообіцяла, що напише пісню про Залужного

У «Сніданку з 1+1» Юлія розповіла ексклюзивну інформацію про особисте життя. На питання, наскільки багато інформації жінка міністра оборони Олексія Резнікова знає про ситуацію в країні, Зорій відповіла: на його робочі теми родина майже не спілкуються.

«Він просить не говорити про роботу. Якщо мене цікавлять якісь суперечливі моменти, є якась інформація, він мені їх роз’яснює. Він і так весь час на телефонах, постійно щось вичитує, має багато інтерв’ю…Він може мені показати якийсь текст, попросити подивитись якесь інтерв’ю, дати свою оцінку. Але загалом я у це не лізу. Людина приходить додому просто фізично, але все одно головою він на роботі», поділилась Зорій.  

Юлія Зорій

Щодо характеру чоловіка, то Юлія додала, що ніколи не бачила Олексія без посмішки та гарного настрою. Говорить, що Резніков є її протилежністю, оскільки він завжди знає, як розв’язати проблему, у той час, коли телеведуча надає перевагу емоціям.

«От такий темперамент у людини. Він завжди налаштований, що б не відбувалось – у нього немає проблем. Тобто немає такого, що він би не міг вирішити. І я – людина, яка весь час наче «міністерство паніки та істерики» (сміється – ред.)… мені це дуже допомагає. Я кажу йому: «Дякую, що ти такий», відверто зізналась Юлія.

На питання, чим міністр оборони підкорив свою дружину, Юлія зазначила, що з ним вона завжди почуває себе захищеною, як чоловік він вміє любити та приймати любов, чує та дослухається. У 2020 році пара офіційно взяла шлюб, проте через карантинні обмеження весілля не мала. За словами телеведучої, святкування буде попереду, після перемоги, і додала, що можливо це відбудеться у звільненому Криму.

«Я ніколи не була в Криму… можливо можемо собі святкування там візуалізувати», підкреслила Зорій.

Зорій і Резніков

Говорячи про 24 лютого, телеведуча розповіла, що від подій була в шоці, проте залишалась у Києві і очікувала на вказівки чоловіка. Зізнається: фізично такий страх не відчувала ніколи,  при цьому родина залишалась у Києві. Згадуючи момент пропозиції посади чоловікові міністра охорони, у «Сніданку з 1+1» Юлія поділилась, що попри великий багаж його знань та посад, вона виступала проти його нинішньої посади.

«Він любить різні челенджі. Хоча я скажу відверто: коли ми обговорювали з ним цю можливу посаду, я була дуже сильно проти. Я розуміла, що це Міністерство оборони, напружена ситуація в країні. Бесіди та перемовини щодо його призначення точилися близько місяця. І він також погодився не одразу, зважував усі ризики, свій професіоналізм. Коли вони з Президентом дійшли згоди – я так плакала. Але тепер я інколи лежу вночі і дякую Богові, що на цій посаді саме ця людина, а не хтось іншій. Бо я знаю набір його якостей, цінностей та моральних принципів. А все інше і так люди бачать», зазначила телеведуча.

Щодо власних амбіцій стати першою леді, Юлія зізнається, що особисто їх не має. І підкреслює, що амбіцій щодо президентства немає і у її чоловіка Олексія. Зорій розповіла, що повномасштабне вторгнення призвело до  серйозної переоцінки власних цінностей.

«Я зрозуміла, що впізнаваність, популярність, телебачення, моя робота – так, я це люблю. Але немає нічого важливішого за сім’ю, за їх близьких, життя та здоров’я. От правда. Тому усі бажання якось себе проявляти, матеріальне, воно все відійшло на другий план», підкреслила Юлія Зорій.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалі ТЕТ, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Фото: Instagram/yulia_zoriy

Новини по темі