Jerry Heil в ефірі "Сніданку з 1+1" пообіцяла, що напише пісню про Залужного

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Jerry Heil у Сніданку з 1+1 пообіцяла написати пісню про Залужного
Instagram/thejerryheil

Співачка зізналась, що ще раніше планувала написати куплет про Валерія Залужного.

Поділитися:

Співачка Jerry Heil долучилась до ефіру "Сніданку з 1+1", що відтепер виходить на телеканалі ТЕТ о 7:00 у будні та о 8:00 на вихідних. Jerry Heil презентувала нову пісню «Кохайтеся чорнобриві». У відео до пісні використані кадри з фільму "Москаль-чарівник" з Русланою Писанкою в головній ролі. Як зазначила Jerry Heil, це планувалось ще до звістки про смерть Руслани Писанки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома дата прощання з Русланою Писанкою у Києві

"У нас є така особливість, що ми за життя людей кось недооцінюємо і присвоюємо їм звання героїв уже посмертно. Хочеться нагадати, що треба цінувати своїх митців за життя", — зазначила Jerry Heil .

Говорячи про свої попередні пісні, Jerry Heil зізналась, що в одній з них хотіла записати куплет на честь головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного, але просто... забула. Співачка обіцяла виправитись у майбутньому.

"Залужний мав ще бути в пісні "Геть з України, москаль нєкрасівий!", але коли я його робила, ми працювали у пришвидшеному темпі й просто це вилетіло з голови, і я не вписала в куплет, і ця думка жере мене з того моменту. Я зрозуміла, що я повинна це зробити все одно", — розказала Jerry Heil в ефірі "Сніданку з 1+1".

Отже, чекаймо на новий хіт від Jerry Heil.

Новини по темі