Вирви, розбиті вікна та знищені автівки: у "Сніданку з 1+1" показали наслідки нічної атаки балістикою

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Наслідки нічної атаки балістикою: репортаж "Сніданку з 1+1"
t.me/vitaliy_klitschko

На Лівому березі Києва було зафіксовано падіння уламків ракети між житловим комплексом та дитячим садочком.

Поділитися:

В ніч на 13 грудня росія вчергове атакувала Київ балістичними ракетами, але завдяки роботі ППО їх вдалося знищити. В столиці було зафіксовано біля десятки випадків падіння уламків. Про наслідки російської атаки більш детально у "Сніданку з 1+1розповіла кореспондентка Олена Квітка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні новини України та світу на ранок 13 грудня — дізнавайтеся у рубриці "Сніданку з 1+1"

Внаслідок російської ракетної атаки в 300 метрах від місцевої лікарні утворилася величезна воронка. Жодна людина з персоналу або з дітей, які знаходяться в лікарні, не постраждали. Вибуховою хвилею були розбиті вікна в декількох корпусах медцентру.

Вибухи також лунали в Дніпровському районі. Було зафіксовано падіння уламків балістики між жилим комплексом та дитячим садочком. В домівках позривало балкони, вікна, були знищені автівки на території. До лікарні привезли хлопчика з осколковими пораненнями. Його зашили й відпустили додому. 

Новини Київ

За даними КМДА, загалом від нічної атаки в столиці постраждали 53 людини: 20 з них госпіталізували, зокрема двох дітей, 33 людини отримали допомогу медиків на місці. Серед них — шестеро дітей.

Також атаки шахедами зазнала Одещина, але, на щастя, сили ППО вдало збили усі цілі.

Більше деталей дізнавайтеся  у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні дні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" та на YouTube:

Новини по темі