“Говорить вся країна”: до студії “Сніданку з 1+1” завітав Олексій Суханов та розповів, чого очікувати телеглядачам у першому епізоді головного токшоу

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Олексій Суханов у Сніданку з 1+1 розповів, чого очікувати телеглядачам у першому епізоді головного токшоу

Не пропустіть прем'єру вже сьогодні!

Поділитися:

Вже сьогодні, 27 лютого о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна відбудеться довгоочікувана прем’єра головного токшоу “Говорить вся країна”, в якому за допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я щиро дякую вам за вашу увагу, час і щире ставлення до програми “Говорить вся країна”: Олексій Суханов надіслав особисті відеозвернення прихильникам токшоу

Сьогодні до студії “Сніданку з 1+1” завітав ведучий токшоу “Говорить вся країна” Олексій Суханов та розповів про хвилювання перед прем’єрою та поділився, якою буде перша історія.

Говорить вся країна

Олексій каже, що для нього день прем’єри - це справжнє свято.

День прем’єри - це свято для мене, адже сила українців полягає в тому, що попри війну життя триває. На превеликий жаль в цьому житті залишається безліч проблем, які не можуть бути кинутими, їх потрібно вирішувати одночасно з тим, як ми боремося з орками.  Важливо, щоб не вийшло так, що ми перемогли на фронті, відправили орків горіти у пеклі, повернулися до звичного життя, а проблем з’явилося ще більше, аніж до війни. Ми з командою “Говорить вся країна” вважаємо, що ми повинні робити все тут і зараз, адже завтра має бути щастя”, - говорить Суханов.

Говорить вся країна

Телеведучий додав, що хвилюється, адже завжди під час зйомок усвідомлює, що проблема героя є найголовнішою проблемою у світі.

Я дуже хвилююсь, адже коли ти виходиш на знімальний майданчик, треба усвідомлювати та завжди мати на думці, що перед тобою людина, яка приїхала зі своєю проблемою. Це означає, що ця проблема є найголовнішою проблемою у світі попри все. До цього, звісно, треба ставитися з повагою і увагою. Саме соціальні токшоу навчають нас багато чому у житті. Вони можуть випередити проблеми, з якими кожен з нас може стикнутися у житті, бо ці шоу дають можливість навчатися на чужих помилках, а не на своїх. Ми стежимо за долею героїв після зйомок, якщо вони не проти, щоб їхню історію супроводжували наші редактори або експерти то звісно, ми ніколи не відмовляємо в цих проханнях. Війна багато чому нас навчила і найголовніше - це допомагати  один одному. Якщо герої не бажають допомоги, але у їхніх історіях фігурують діти, то це безумовний фактор того, що ми будемо продовжувати стежити за долями дітей і звертати увагу усіх служб та посадовців“, - говорить Олексій Суханов.

Першою історією, яку побачать телеглядачі стане справжня сімейна драма. До редакції проєкту звернувся багатодітний батько на ім’я Тадей, який підозрює, що жінка народила сьому дитину від його молодшого брата. Хто насправді батько дитини, і що показав ДНК-тест - дивіться вже сьогодні о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Нагадаємо, в кожному епізоді історії коментуватимуть експерти - психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми.

Експерти дадуть професійну оцінку ситуації, яка склалася навколо героя, що дозволить прийняти рішення, сформулювати своє ставлення до події, захистити свої права та гідність. Головна місія проєкту - встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу. Більшість експертів працюють з героями як до зйомки епізоду, так і після. У центрі кожного випуску - резонансні історії простих українців, які потребують допомоги.

Говорить вся країна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я більш за все хотів, щоб люди з України відчули нашу солідарність", — лідер гурту SCORPIONS в ексклюзивному інтерв'ю Олексію Суханову

Нещодавно телеканал 1+1 оголосив збір історій для ток-шоу “Говорить вся країна”, ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1. Для того щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами.  Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія токшоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Посилання на збір історій.

Для того аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

 

Новини по темі