Христина Соловій показала атмосферний тизер до нового кліпу

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Екс-учасниця шоу «Голос країни» показала короткий ролик до своєї нової відеороботи.

Поділитися:

MONATIK презентував емоційний тизер до кліпу на пісню «Вечность»Популярна співачка Христина Соловій в ефірі «Сніданок з 1+1» презентувала чуттєвий тизер до кліпу на пісню «Хто, як не ти?». Прем'єра відеороботи відбудеться вже завтра, 1 грудня.

Про лемківську красуню з магічним голосом заговорили після вокального шоу «Голос країни», який не приніс їй перемогу, але став початком нового шляху. Сьогодні Христина Соловій успішна, відома та впізнавана. 

Ідея цієї пісні була в тому, що без минулого немає майбутнього і про це потрібно завжди пам’ятати, - розповіла Христина Соловій.

Зйомки кліпу на пісню «Хто, як не ти?» відбувалися у Львові. Як зізналася юна співачка, композиція була написана досить-таки давно. Тепер дівчина нарешті втілила свою мрію в життя.

В лютому наступного року Христина Соловій  вирушить у тур містами України. Зі своїм турне «Жива вода» Христина планує відвідати Київ, Львів, Одесу, Дніпро та Харків.

До речі, перша відеоробота співачки «Тримай» вже давно зачарувала багатьох людей. На «сліпих прослуховуваннях» учасниця «Голос. Діти 3» Олександра Мироненко зворушливо заспівала пісню Христини Соловій і зібрала на YouTube близько 2 мільйонів переглядів. 

Нагадаємо, не так давно Христина Соловій представила містичну пісню до кінострічки «Століття Якова». 

Новини по темі