«Я не чула нічого навкруги, крім того, що мене називали гладкою»: Опра Вінфрі вибачилась за пропаганду схуднення та розповіла свою власну історію

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Опра Вінфрі розповіла про свою власну історію схуднення та вибачилась перед шанувальниками за пропаганду схуднення та дієт

Поділитися:

Американська теледіва Опра Вінфрі, яка завжди була амбасадором схуднення почала каятися у минулих дієтичних гріхах. Про це розповіли у Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Зірка перепросила у своїх фанів за те, що роками популяризувала культуру зниження ваги та різноманітні дієти, аби виглядати, на її погляд, завжди красивою.

"Я хочу визнати, що була постійним учасником цієї культури дієт і просувала її через власні платформи, через журнали, через інтерв'ю протягом 25 років. Чесно, я навіть не можу порахувати, скільки шоу про схуднення та перевтілення я зняла, адже вони були основним продуктом відколи я працюю на телебаченні", — зізналась Опра Вінфрі під час прямого ефіру для одного з YouTube-проєктів.

Своє признання Опра доповнила історіями про власну боротьбу з зайвою вагою. Зокрема, згадала, як під час одного з ефірів, коли вона була ще ведучою-початківицею її назвали гладкою.

"Я розгубилася, не знала що відповісти, й просто повторювала: "Я багато їла. Я багато їла". Гадала, що на цьому все припиниться, але інша ведуча взялася сваритися на мене пальцем і сказала: "Ні-ні, не хочу навіть чути такого. Ти гарна жінка і повинна скинути зайву вагу". Мені було так соромно, що я погодилась", — розповіла Опра Вінфрі.

За її словами, вона відразу почала активно худнути та вихвалятися отриманими результатами. Задля цього в одному з випусків свого шоу, вона одного разу з'явилася у кадрі з візком, на якому лежало 30 кг тваринного жиру — таким способом ведуча демонструвала, яку вагу їй вдалося скинути. Тоді це їй здавалося креативним та сміливим вчинком, але зараз Опра Вінфрі дуже шкодує за той вчинок. 

Відданих фанів Опри такі її відвертості неабияк розчулили, але знайшлися і хейтери. Вони продовжують дорікати Опрі її попереднім зізнанням у вживанні популярних нині препаратів для зниження ваги. Через це зізнання Вінфрі навіть змушена була залишити раду директорів відомої американської компанії, що пропонує продукти й послуги для схуднення, оскільки це завдало їй чималого репутаційного удару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це серйозно»: Опра Вінфрі потрапила до лікарні через 5 місяців після стрімкого схуднення

 

Новини по темі