Стануть вашою улюбленою закускою: хрусткі палички з кабачків у духовці за рецептом зі Сніданку з 1+1

Хрусткі палички з кабачків у духовці: легкий рецепт, який вразить смаком
Getty Images
Сніданок з 1+1
Поділитися:

Спробуйте приготувати легку і смачну страву з кабачків – одного з найуніверсальніших овочів української кухні.

Кабачки можна смажити, тушкувати, варити, додавати у супи чи навіть десерти. Але сьогодні у центрі уваги – кабачки у зовсім іншому форматі: хрусткі палички, які стануть справжнім відкриттям для любителів здорового фаст-фуду.

Страва виходить не лише смачною, а й надзвичайно простою у приготуванні. Вона підійде для швидкого сніданку, легкого перекусу чи святкової закуски, яку точно оцінять і дорослі, і діти.

Хрусткі палички з кабачків у духовці за рецептом зі Сніданку з 1+1

Кабачкові діпи
Getty Images

Інгредієнти:

  • 2 кабачки
  • 2 яйця
  • трішки твердого сиру (краще зі спеціями)
  • 2 ст. л. борошна
  • 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
  • панірувальні сухарі
  • спеції за смаком
  • соус для подачі (оптимально «Цезар»)
Читайте також:

Приготування:

1. Кабачки нарізати довгими паличками.

2. У глибокій мисці змішати борошно, тертий сир та крохмаль.

3. В окремій ємності збити яйця.

4. Кожну паличку спочатку обваляти в борошняній суміші, потім занурити в яйце, а далі — у панірувальні сухарі.

5. Викласти кабачки на деко, застелене пергаментом.

6. Запікати у розігрітій до 200 °C духовці 15 хвилин, поки не з’явиться золотава хрустка скоринка.

Хрусткі палички з кабачків найкраще смакують із соусом. Класичний вибір — «Цезар», але можна експериментувати й з іншими улюбленими соусами.

Ніжні всередині та хрусткі зовні — такі кабачкові палички точно стануть улюбленою закускою для всієї родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі