Коли потрібно вечеряти, щоб не гладшати

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ці варіанти вечері допоможуть залишатися стрункою.

Поділитися:

Чимало разів ми чули фразу: «Якщо хочете швидко схуднути, потрібно не їсти після шостої вечора». Це правда, але тільки у тому разі, якщо ви лягаєте спати о 21:00. Яка порція їжі є оптимальною для жінок, та чим шкідливі великі перерви між прийомами їжі - розповіла дієтолог Лора Філіппова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 корисні сніданки, які смакують усім

Запам’ятайте найважливіше правило - вечеряти потрібно за 3-4 години до сну. 

РИБА+ОВОЧІ

Запікайте рибу та овочі у фользі в печі. Така вечеря наситить вас необхідними корисними речовинами та мінералами і не вплине на фігуру. 

Вечеря повинна бути легкою, але ситною. Для нас жінок ідеальною порцією є 300-350 г. Придбайте кухонні ваги - це корисний і недорогий гаджет. 

ЯЙЦЯ+ОВОЧІ

Це може бути ніжний омлет із тушкованими овочами. Така вечеря буде здоровою і поживною.

СИР+СУХОФРУКТИ

Домашній сир у поєднанні з улюбленими сухофруктами - ідеальний варіант для вечері. Це корисно та низькокалорійно!

«Не лягайте спати на голодний шлунок, адже вам буде важко заснути. Великі перерви між прийомами їжі спричиняють голод, і навряд чи ви будете втамовувати його легким салатом. Швидше за все ви захочете з’їсти щось калорійне та некорисне», - радить експерт. 

ОВОЧЕВИЙ СУП 

Суп може декому здатися незвичним варіантом вечері. Однак він добре насичує, швидко засвоюється організмом та має невисоку калорійність. 

Важливо, щоб в основі супу був легкий овочевий або курячий бульйон, - зауважує дієтолог. 

Обирайте той варіант вечері, який вам найбільше до смаку. Головне, щоб вона вас добре насичувала і не викликала важкості у шлунку. Залишайтеся стрункими та здоровими!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 ідей для корисних перекусів

Новини по темі