Людмила Барбір: 10 фактів про ведучу, які вас здивують

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Людмила Барбір: Цікаві факти про ведучу Сніданку з 1+1

Сьогодні ведуча Сніданку з 1+1 святкує день народження.

Поділитися:

30 листопада ведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Людмила Барбір відзначає день народження. На честь свята 1plus1.ua дібрав цікаві факти про красуню-гуцулку українського телебачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий стиль: Людмила Барбір

1. Зірка «Сніданку з 1+1» народилася в Карпатах, тому називає себе справжньою гуцулкою. Зі слів Людмили, вона ніде не почувається «так спокійно, як в рідних горах». «У мене велика й дуже дружня родина. Настільки велика, що збираючись разом, ми накриваємо не один стіл. Мені близько все українське – звичаї, обряди, традиції», – розповіла ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеведуча Людмила Барбір розповіла, який найбільший скарб залишила їй у спадок бабуся

2. Під час арт-марафону #МояДітячаМрія Людмила зізналася, що в дитинстві мріяла розмовляти з пташками, рослинами і тваринами. Їй здавалося, що у неї є талант розуміти те, про що її просить, наприклад, шпак, що сидить у дворі будинку на груші.

3. Спершу збиралася вчитися на психолога. Однак вирішила ризикнути і вступила до Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого. За фахом — «актриса театру і кіно».

4. Під час кастингу у «Сніданок з 1+1» мала залаштункове прізвисько Козачка.

5. Ведуча активно займається айкідо, айкідзюцу та кендзюцу. Тренування для неї – не лише фізичне навантаження для тіла, а й можливість зняти стрес та забути про проблеми. До дня народження зірка отримала Чорний пояс айкідзюцу.

6. Людмила виховує 7-річного сина Тараса. «Нам завжди весело. Часто разом виходимо на пробіжки, на заняття айкідзюцу й айкідо. Вибираємося в ліс будувати курінь, любимо готувати вдома смаколики, а потім дивитися разом фільм», — пригадала телезірка. 

До слова, на #МояДітячаМрія Тарас намалював братика і сестричку. Проте зіркова мама поки що не готова здійснити бажання сина. 

7. Голосом Людмили Барбір говорять герої відомих стрічок, як ось Аватара, Росомахи, Літачків, Доброго динозавра, Наші пані у Варшаві. А нещодавно телеведуча анімаційної стрічки «Родина Адамсів» Мортішу.

«Мортіша – це культовий образ, який мене завжди дуже вабив. Така яскрава, вишукана, готична, і, на перший погляд, холодна й неприступна. Та це лише зовні! А всередині – вир емоцій: любляча мама, пристрасна дружина, мудра господиня».

8. Людмила Барбір стала учасницею третього сезону оновлених «Танців з зірками». Телеведуча встигла подарувати глядачам незабутні емоції від перегляду кожного її танцю. Дивись виступ, із яким Людмила вперше вийшла на головний паркет країни. 

9. Цікаво, що глядачі Людмили Барбір із Монікою Белуччі. У зіркових красунь справді багато спільного. Це і струнка фігура, і яскрава зовнішність, і навіть акторська освіта. 

10. Несподіванкою стала розповідь телеведучої про своє коріння. «Крім нашої гуцульської, європейської крові, в етнічному складі моєї ДНК є кілька відсотків з Уельсу, Шотландії, Ірландії та Японії, а також гени євреїв Ашкеназі», – поділилась телезірка. Цей факт вразив Барбір, і вона навіть взялася досліджувати своє походження з істориком. До слова, чоловіка зірки це не здивувало, а він завжди підозрював, що у дружині є щось із Японії. 

Читай також інші факти про ведучих 1+1:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі