Міс Україна 2016 зізналася, на що витратить 200 тис. грн

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Олександра Кучеренко розповіла про найзаповітнішу мрію.

Поділитися:

Міс Україна 2016 Олександра КучеренкоСтало відомо ім'я переможниці конкурсу «Міс Україна 2016» (фото) розповіла у програмі Сніданок з 1+1, як проходив конкурс і на що вона планує витратити головний приз – 200 тис. грн.

За словами Міс Україна 2016, вона давно мріяла реалізувати свій благодійний проект.

Я завжди зі співчуттям і любов’ю ставилася до дітей. Особливо до тих, які позбавлені батьківської любові, теплоти та матеріальної допомоги, – розповідає Саша Кучеренко.

Міс Україна 2016 вже встигла відвідати чимало дитячих будинків, реабілітаційних центрів, подарувати дітям любов і надати їм матеріальну допомогу.

У майбутньому я планую допомогти дітям, які мешкають у рідному Дніпрі. Вони дуже чекали на мою перемогу, а зараз – на допомогу, – каже Олександра Кучеренко.

Міс Україна 2016 також розповіла, чого учасниць конкурсу навчили зірки 1+1 Дмитро КомаровДмитро Комаров обере найвродливішу дівчину України і Андре Тан, які стали членами журі.

За словами Олександри Кучеренко, український дизайнер Андре Тан розповів красуням про моду та про те, як правильно підбирати одяг. Своєю чергою популярний мандрівник Дмитро Комаров навчив учасниць Міс Україна, як правильно вести соціальні сторінки.

Крім того, Олександра Кучеренко розповіла, що вона має музичну освіту та з 5 років займається танцями. У студії Сніданок з 1+1 Міс Україна 2016 станцювала румбу з ведучим ранкового шоу Анатолієм Анатолічем.

Нагадаємо, що нещодавно мандрівник Дмитро Комаров зізнався, де найкрасивіші дівчата у світі.

Новини по темі