Мрії збуваються: Руслан Сенічкін здійснив мрію хлопчика на телевізійній кухні

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ведучий 1+1 здійснив мрію тяжкохворого хлопчика

Ведучий Сніданку з 1+1 зробив з юного гостя ранкового шоу справжнього шеф-кухаря!

Поділитися:

Телеведучий програми Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін до своєї телевізійної кухні запросив хлопчика – 11-річного Костю Бурлака, у якого складне генетичне захворювання, і якому щодня доводиться приймати безліч медичних препаратів.  Але, крім мрії про одужання, у хлопчика є ще одна – стати шеф-кухарем. Костя обожнює готувати, особливо солодке.

Одного дня хлопчик вирішив долучитися до арт-марафону #МояДитячаМрія, яку започаткував проект Здійсни Мрію, і намалював свою мрію, на якій зобразив себе у ковпаку для кухарів та написав: «Я хочу стати шеф-кухарем».

Руслан Сенічкін з великим задоволенням вирішив допомогти Кості наблизитися хоч трішки до його мрії та залюбки з хлопчиком приготував рогалики-моргалики.

Під час готування страви Костя розкуто почувався на зірковій кухні поруч з телеведучим і відчував себе справжнім господарем. Знав, які інгредієнти необхідні для печива та в якій кількості, жартував з Сенічкіним та переказував вітання друзям.

«Костю, ким ти ще мрієш стати?» – спитав у хлопця Руслан. – «Я, наприклад, хотів стати водієм тролейбуса, і ще мріяв стати шеф-кухарем», – додавав Сенічкін.

«А я водієм таксі,» – відповів хлопчик з усмішкою на обличчі.

На цьому приємні моменти для Кості не припинилися. На згадку про цю кулінарну пригоду хлопцю залишилися не лише фото і відео, а фартух шеф-кухаря з іменем Костя, який йому подарував Руслан Сенічкін. Костя був дуже вражений та радісний.

Більше цікавого дізнаєтеся з відео:

Нагадаємо, що 19 грудня, на День святого Миколая, проект Здійсни мрію, метою якого є здійснення дитячих мрій, у прямому ефірі Сніданку з 1+1 розпочав благодійний марафон, на якому були представлені зіркові лоти від Тіни Кароль, Павла Вишнякова, Володимира Зеленського, Дмитра Комарова, Олени Кравець, Іраклі Макацарія, Дмитра Шурова та інших зірок. 

Загалом під час марафону було зібрано 1 120 000  гривень. Всі кошти підуть на здійснення мрій тяжкохворих дітей, які борються за своє життя і майбутнє.

Новини по темі