Неідеальний: дружина Тімура Мірошниченка розповіла про його недоліки (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Дружина Тімура Мірошниченка розповіла про його недоліки: відео "Сніданку з 1+1"

Тімур Мірошниченко відзначав свій 37-й день народження. Який сюрприз приготували колеги?

Поділитися:

Ведучий ЖВЛ та "Сніданку з 1+1" Тімур Мірошниченко 9 березня відзначив день народження. Колеги по "Сніданку" привітали іменинника в ефірі: Руслан Сенічкін жартівливо побажав, щоб в наступному році "мешти не тисли", а Людмила Барбір — нових досягнень на міжнародному рівні, натякаючи на його появу в фіналі Євробачення-2023 в Ліверпулі як коментатора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми ніколи не будемо вже тими, якими були до 24 лютого", — ведучі 1+1 поділилася підсумками року повномасштабної війни та звернулися до українців

Тімура Мірошниченко називають ідеальним чоловіком. Він добрий, чемний, розумний, уважний, талановитий, а ще найтурботливіший чоловік і найкращий тато. Такі бувають лише в книжках або в кіно. Хоча відомо ж, що ідеальних людей не існує, тому колеги по «Сніданку» все ж таки вирішили знайти хоча б декілька недоліків Тімура і спитали про це у його дружини Інни. Сам іменинник одним з головних своїх недоліків вважає працьовитість:

"Так, я багато працюю".

Тімур Мірошниченко дружина та діти - 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко розповів, як його діти перейшли на українську мову

Дружина ведучого Інна спочатку зауважила, що її чоловік дуже охайний та педантичний — і це вона раніше вважала за його недолік. Та з появою двох дітей чоловік трошки легше почав ставитися до безладу в квартирі.

"Тімур нічого вдома не зробить своїми руками. Каже, що кожен має займатися своєю справою", — ще про один з недоліків чоловіка говорить жінка.

Тож, коли треба щось у квартирі полагодити, зробити навіть дрібний ремонт, дружина кличе майстра. Тут допомоги від чоловіка не дочекатися.

Крім того, завжди стриманого Тімура можуть легко вибісити нечемні водії на дорогах. 

Коли ж запитали у дітей Тімура, який у них тато, то Марко відповів, що він "класний", а Мія сказала "красивий". 

Новини по темі