Неля Шовкопляс: 10 цікавих фактів про ведучу Сніданку з 1+1

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Неля Шовкопляс: Цікаві факти про ведучу Сніданку з 1+1

У день народження ведучої знайомимося з нею ближче.

Поділитися:

Сьогодні, 26 січня, ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс святкує день народження. З цієї нагоди 1plus1.ua підготував добірку цікавих фактів із її життя.

1. Неля мріяла про освіту режисера масових свят. Однак мама, працівник банківської сфери, порекомендувала придивитися до професії маркетолога. Так майбутня ведуча закінчила Харківський національний економічний університет за спеціальністю «маркетолог-економіст».

2. Працювала тривалий час торговельним представником в одній із косметичних компаній, але завжди тяжіла до творчої роботи. Згодом чітко зрозуміла, що хоче стати ведучою Сніданку з 1+1. Таке бажання навіть записала на аркуші паперу. Зрештою, мрія стала реальністю! Після навчання у Вищій школі Media&Production та стажування у проектах Модель XL і Танці з зірками Шовкопляс таки стала ведучою найбільш рейтингового ранкового шоу країни.

3. Неля заміжня за ІТ-шником та виховує двох двійнят — Тимофія та Матвія. «Владислав — хороший тато, допомагає доглядати за синами, дуже любить їх і я повністю йому їх довіряю», — розповіла ведуча.

4. «Потрібно не боятися щось втрачати і не відмовляти собі в бажаннях. Нікому не потрібна зла мама, незадоволена дружина. А насправді так і відбувається, коли ми відмовляємо собі в тому, що нам подобається та приносить задоволення. Тоді людина чахне», — переконана зірка Сніданку.

5. Серед захоплень ведучої — спів. Тож у майбутньому вона хоче навчатися співати професійно – передусім для себе.

6. Що ніколи не вдягне Неля Шовкопляс? Дуже коротку спідницю.

7. Неля завжди говорить про те, що любить себе такою, якою вона є. Однак минулого року ведуча почала активно худнути, дізнавшись про ризик цукрового діабету. Майже три місяці ведуча Сніданку з 1+1 худла на очах у всієї країни. Вона дотримувалася порад дієтолога, відвідувала сеанси масажу, виконувала спеціальні вправи, влаштовувала собі розвантажувальні дні та вчилася мотивувати себе до змін. У результаті — втратила понад 10 кг.

8. Минулого року вперше вийшла на подіум — у другому сезоні революційного проекту Модель XL. Ведуча зважилася постати перед суддями шоу, щоб підтримати всіх жінок, які не наважуються йти до своєї мрії через власні комплекси.

9. «Для мене краса жінки — це не обов'язково ідеальні форми. Це особливий шарм. Це блиск в очах, це іскорка всередині, це певна харизма і внутрішнє відчуття самої себе. Всі жінки різні. У всіх різні форми, риси обличчя, характер… Любіть себе! Усвідомте свою цінність і проживайте кожен день із величезним задоволенням і вдячністю!» — говорить телезірка.

10. Якось Неля зізналася, що якби могла обрати для себе суперздібність, то хотіла би вміти літати. Навіть під час арт-марафону #моядитячамрія ведуча зізналася, що в дитинстві мріяла політати на повітряній кулі та побачити землю з висоти пташиного польоту.

Новини по темі