Нова ведуча Сніданку з 1+1 показала, як живе поза кадром

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Неля Шовкопляс запросила у гості журналістів.

Поділитися:

Неля Шовкопляс – яскравий приклад історії Попелюшки. Одного дня дівчина з Харківщини стала ведучою найпопулярнішого українського ранкового шоу, а також разом із Юрієм Горбуновим провела Нова ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс вийде на паркет Танців з зіркамивосьмий ефір легендарного шоу Танці з зірками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова ведуча Сніданку з 1+1 вперше прийшла на роботу зі своїми двійнятами

Тож віднедавна Неля поєднує декілька ролей: зранку – ведучої, а після ефіру – дружини та мами двійнят Тимофія та Матвія.

Журналісти завітали до оселі її дуже рано, адже ведучі Сніданку 1+1 прокидаються, коли за вікном ще темно. У київській квартирі, до якої ведуча переїхала з родиною не так давно, спали усі – окрім Нелі.

На збирання ведуча витрачає всього хвилин 15. Потім їде до офісу, готується до програми, вітає глядачів у прямому ефірі, опісля повертається до звичного життя.

Саме задля роботи у Сніданку, Неля пулею вилетіла з декрету. Спершу діти просили маму взяти їх з собою на роботу, однак із часом звикли до її відсутності.

Тепер, коли повертаюся з роботи, Тимофій запитує мене: «Мамо, чому ти прийшла?» – з усмішкою розповідає Неля.

Ведуча не приховує, що, з одного боку, виховання двійнят дається складно, з іншого – сини її надихають і роблять щасливою.

Важко було перший рік. Звісно, буває складно – наприклад, дається взнаки недосип. Та як би складно не було, без двох дітей уже себе не уявляю, – поділилася ведуча. Почуваюся щасливою, адже маю родину, улюблену роботу – те, чим хотіла займатися, – розповіла Неля Шовкопляс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс: «Лише зараз я дозволяю собі бути собою»

Новини по темі