Оригінальний рецепт омлету з беконом: Рецепти Руслана Сенічкіна
Омлет-рулет з сиром та беконом від популярного телекулінара.
Пиріг зі шпинатом і рибою: Рецепт Валентини ХамайкоУ програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін поділився оригінальним рецептом омлету з беконом та сиром у вигляді рулету.
Омлет є однією з найрозповсюдженіших страв на сніданок по всьому світу. Готувати його надзвичайно легко і швидко, до того ж він є надзвичайно поживним та смачним способом перекусити.
Основою страви є, звичайно, яйця та молоко. Проте, щоб урізноманітнити смак, можна додавати будь-які інгредієнти, які є в холодильнику.
До вашої уваги простий, але водночас оригінальний рецепт омлету з беконом та сиром, який можна приготувати за лічені хвилини.
Читайте також: Корисна гранола із вівсяними пластівцями, горіхами та медом: Рецепт Руслана Сенічкіна.
ОМЛЕТ: ІНГРЕДІЄНТИ
Яйце - 8 шт.
Бекон - 50 г
Сир - 50 г
Молоко - 250 мл
Борошно 3 ст. л.
Оливкова олія – 1ст.л.
Спеції за смаком.
ОМЛЕТ: ПРИГОТУВАННЯ
- У блендер розбити яйця.
Взагалі яйця - дуже корисний і поживний продукт, проте не можна вживати їх дуже багато при алергії. Краще обмежитися двома жовтками на день, адже в них багато холестерину, - каже телеведучий.
- Туди ж додати молоко, борошно та спеції за смаком. Усе збити до однорідної консистенції.
- Деко змастити оливковою олією.
- Готову суміш вилити тонким шаром на деко.
- Бекон нарізати тонкими скибками і викласти на деко в яєчну суміш.
- Зверху посипати натертим сиром.
- Запікати при температурі 200 градусів 10-15 хв.
В оригінальному рецепті цей омлет має смажитися на пательні у вигляді тоненького млинця, а потім усе закручується в рулет. Проте щоб зробити більш корисний варіант, можна запекти його у печі, - зазначає телекулінар.
- Відокремити омлет від дека лопаткою і загорнути в рулет.
Перед тим, як загортати і робити рулет, омлет можна змастити будь-яким сирним паштетом або звичайною жирною сметаною із будь-якою зеленню, - радить Руслан Сенічкін.
Готовий рулет нарізати порціями і подавати з овочами та зеленню.
Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін поділився рецептом шоколадного батончика з горіхами та кокосом.