Пиріг зі шпинатом і рибою: Рецепт Валентини ХамайкоУ програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін поділився оригінальним рецептом омлету з беконом та сиром у вигляді рулету.

Омлет є однією з найрозповсюдженіших страв на сніданок по всьому світу. Готувати його надзвичайно легко і швидко, до того ж він є надзвичайно поживним та смачним способом перекусити.

Основою страви є, звичайно, яйця та молоко. Проте, щоб урізноманітнити смак, можна додавати будь-які інгредієнти, які є в холодильнику.

До вашої уваги простий, але водночас оригінальний рецепт омлету з беконом та сиром, який можна приготувати за лічені хвилини.

Читайте також: Корисна гранола із вівсяними пластівцями, горіхами та медом: Рецепт Руслана Сенічкіна.

ОМЛЕТ: ІНГРЕДІЄНТИ

Яйце - 8 шт.

Бекон - 50 г

Сир - 50 г

Молоко - 250 мл

Борошно 3 ст. л.

Оливкова олія – 1ст.л.

Спеції за смаком.

ОМЛЕТ: ПРИГОТУВАННЯ

  1. У блендер розбити яйця.

Взагалі яйця - дуже корисний і поживний продукт, проте не можна вживати їх дуже багато при алергії. Краще обмежитися двома жовтками на день, адже в них багато холестерину, - каже телеведучий.

  1. Туди ж додати молоко, борошно та спеції за смаком. Усе збити до однорідної консистенції.
  2. Деко змастити оливковою олією.
  3. Готову суміш вилити тонким шаром на деко.
  4. Бекон нарізати тонкими скибками і викласти на деко в яєчну суміш.
  5. Зверху посипати натертим сиром.
  6. Запікати при температурі 200 градусів 10-15 хв.

В оригінальному рецепті цей омлет має смажитися на пательні у вигляді тоненького млинця, а потім усе закручується в рулет. Проте щоб зробити більш корисний варіант, можна запекти його у печі, - зазначає телекулінар.

  1. Відокремити омлет від дека лопаткою і загорнути в рулет.

Перед тим, як загортати і робити рулет, омлет можна змастити будь-яким сирним паштетом або звичайною жирною сметаною із будь-якою зеленню, - радить Руслан Сенічкін.

Готовий рулет нарізати порціями і подавати з овочами та зеленню.

Нагадаємо, нещодавно Руслан Сенічкін поділився рецептом шоколадного батончика з горіхами та кокосом.