Рецепти Руслана Сенічкіна: Шоколадний батончик з горіхами та кокосом
Готуйте вдома вівсяний батончик з горіхами, кокосом та курагою від ведучого 1+1.
5 простих рецептів печива для святкового настроюУ програмі «Сніданок з 1+1» популярний телеведучий Руслан Сенічкін поділився оригінальним рецептом батончика з шоколадом та горіхами.
Батончики – прекрасний варіант для тих, хто хоче швидко та поживно перекусити. Зазвичай їх роблять з какао, цукром, різноманітними горіхами, фруктами, інколи додають карамель. Найбільше полюбляють такі солодощі саме американці.
До вашої уваги рецепт корисних шоколадних батончиків з горіхами та курагою, які швидко втамують голод, нададуть організму силу та енергію.
Читайте також: Рецепт від Руслана Сенічкіна: Шоколадне суфле.
ШОКОЛАДНІ БАТОНЧИКИ: ІНГРЕДІЄНТИ
Мед - 3 ст. л.
Курага - 75 г
Фундук - 50 г
Кеш'ю - 50 г
Вівсяні пластівці - 100 г
Кокосова стружка - 75 г
Волоський горіх - 100 г
Ванільний цукор - 1 ч. л.
ШОКОЛАДНІ БАТОНЧИКИ: ПРИГОТУВАННЯ
- В окрему чашу для блендера викласти усі горіхи. Туди додати трохи вівсяних пластівців, кокосову стружку, ваніль. Усе ретельно перемолоти.
- Після цього у змелену суміш потрібно додати курагу та мед. Перемолоти в блендері до однорідної консистенції.
Замість кураги можна узяти будь-які цукати, чорнослив або родзинки, - каже телекулінар.
- На деко вистелити пергамент і змастити олією.
- Горіхову суміш викласти на пергамент. Зверху накрити ще одним пергаментом і розрівняти усе качалкою.
- Суміш разом із деком помістити в морозильну камеру на півгодини.
- Дістати горіхову масу і нарізати ножем на невеликі шматочки.
Нарізати горіхову суміш потрібно квадратиками, - підкреслює Руслан Сенічкін.
- Чорний шоколад розтопити на водяній бані.
- На деко з пергаментом зверху покласти решітку.
- Нарізані шматки батончиків викласти на решітку і полити шоколадом.
- Поставити деко в холодильник на 10 хв.
Готові батончики можна подавати до чаю чи кави.
Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін розповів простий рецепт смачного шоколадного пирога.